Sayfa 244/257 İlkİlk ... 144194234242243244245246254 ... SonSon
Arama sonucu : 2055 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Birde olaya trajikomik olan dolar bazlı bakarsak efsaneler arasında yerini alan bir hisse olduğunu görebiliriz. Dövizle kazanan pardon kazanamayan hissenin Pandemi dibi 2020 Mart ve bir süre sonra ben bu topiğe dahil olduydum. 33 cent vay ki ne vay! Şimdi 45 cent bile değil koca 5 yıl sonra 12 cent üstündeyiz. 50 cent ile ilgili ne klipler paylaşıldı inmez dedik ama acımadan indirdiler, şimdi ise 50 cent ne zaman olur diye bekliyoruz.
    Demek ki dolarla kazanmıyorlar dalga mı geçiyorsunuz, demezler mi adama! Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bugün konuşmayacağım hafta sonu yeterince konuştum. Söz müzik ve arajman yaptık. Bugün benim olur mu acaba!

Kıskanırım seni ben,
    Kıskanırım kalbimden,
    Bu nasıl aşk Allahım,
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim?

Herşeyimi uğruna ben boş yere mi verdim?
    Aaaahhh boş yere mi verdim?

Yalan sözlerle aldatıp seninim derdin

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim?

Yalan sözlerle aldatıp seninim derdin

şiirinize ek olarak yukarıdaki gap eninde sonunda alınacak..

5. İndim dereye taş bulamadım
    Kendime göre eş bulamadım
    Aman melekem kavur balıkları
    Akşama getirecem arkadaşları
    Akşama getirecem kabadayıları..

6. 18.54 kilit rakam

7.  Alıntı Originally Posted by alpertunga.akkus Yazıyı Oku

şiirinize ek olarak yukarıdaki gap eninde sonunda alınacak..
    Eyvallah hocam emeğinize sağlık.
    O GAP a geldiğinde bitiş olmaz sanırım yeni başlangıç olur o bölgeler sonrasında.
    Henüz yeni başlıyoruz dediğimiz yerler. İnşallah tabi. Ytd

8. Lingo da tavana kitlerse benim günüm olur. Bunun birşey yapmasına gerek kalmaz. Yapabilirsin de yapmayabilirsin de! Kralsınız ikinizde. Ytd

Sayfa 244/257 İlkİlk ... 144194234242243244245246254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •