Originally Posted by
EMLAK
sindo anlamakta zorlanıyorsunuz heralde. anket miş falan.. artık eskiyi unutun bunların hiç önemi yok. !
şunu kabullenin artık
bu ülke. belli çeteler, derin devlet, ve bir grup sistem ile ele geçirilmiş bir ülke
son seçim olduğunda.. boşuna . size değil ( akpye oy atanlar )
çocuklarınıza acıyorum şu saaten sonra diye boşa yazmadım
............
ne abd.. ne england... ne israil. gitsinler istemiyor.
bu sistem kalsın istiyor.
haa vatandaşa hala abd ab siyonozlar bizo gısganıyooo diye falan diye keklemeye devam.
...................
meeletirler adamı...
neeeeeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

senin dediklerini özal içinde söylüyorlardı ama ne oldu burası Türkiye her an herşey değişe bilir .
anket olayını neden önemsemiyorsun %34-35 bandına çıkan partinin benim gibi sağ seçmenden oy almış değişim olsun ülke için iyi olur demiş biri için önemli neden şimdi 32 bandına düştüysen rüzgara doğru işiyorsun anlamına gelir , elinde sadece halk gücü kalmışsa masada doğru hamle yapmak zorundasın yoksa senin yukarda anlattıkların bu ülkede her zaman vardı .
basit örnekmi istiyorsun otopark mafyası vardı deynekçi ispark olarak resmiyete soktular bu yüzden bence sende anlamayı dene daha bunun gibi bir sürü örnek var ben özel biraz aynaya baksın diye anketi koydum yoksa ak varmış chp varmış benim için farketmiyor işimizden dolayı her 2 siyle çalışma imkanımız olduğu için kimin ne bok yediğinden emin ol çok çok farkındayım.
kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri