Sayfa 577/884 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 7072 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Ahlak eğitim adalet çalışmak

Bu mafyadan da zenginden de güçten de iyidir

Baştan yada çekirdekten bir yerden başlanmalı ki her şeyde düzelme görülsün

Yoksa Akp gider Bkp gelir
    abi hep diyorum.. bu bir süreç.

siyasal islam bitmesi için bir nesil geçmesi gerekiyor bu millette bu kafa olduğu sürece. fakirleşmeye devam eder.

ozamana bilal cumhur başkanlığından veya başkanlıktan emekli bile olur merak etmeyin.

anayasayı takan yok.. hala anket şu bu.

temelsiz umut iyi birşey değildir.. zehirler insanı.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Damlakent ile ilgili yorumum;
    % 25 iskontolu halka arz edildi deniyordu. Bence 7,59 iskontolu değil normal fiyat idi.
    Halka arzda tamamı yatırımcılara dağıtılmadı. Talep zayıftı sanırım.
    Halk Yatırım, halka arzda dağıtılmayan payları borsada bulduğu fiyattan satıyor görüntüsü var.
    7,59 fiyata % 25 iskonto uygulasak kabaca 6’lı seviyeler gerek yatırım gerekse ev almak amaçlı makul seviyeler olabilir. Ama oraya getirirler mi bilemem tabi.
    doğrusu bende bu projeyi aşırı değerli buldum.,
    öte yandan ağustos ve eylül verilerinden sonra emlak fiyat artışlarında enflasyon karşısında reel getiriye geçtiğimizi göreceğiz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. düzelteme sürecinde 11900-11800 görmemiz lazım diye düşünüyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Avhol dedi, mesuliyet kabul etmem
    Zdx&Lunar abi sana geçen ay dediğim kaat vardı ya, haa işte o bugün tavan açmış, arkadaş beni aradı az önce
    Bak saa dediydim zamanında gördün nü kaadı tavan.
    Ulan arkadaş bunun içinde zaban köründe aranır mı ne güzel uyuyodum. Baane tavan olduysa, sanki elimde var
    Çekimmi şunu suyuniçine,
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sindo anlamakta zorlanıyorsunuz heralde. anket miş falan.. artık eskiyi unutun bunların hiç önemi yok. !

şunu kabullenin artık

bu ülke. belli çeteler, derin devlet, ve bir grup sistem ile ele geçirilmiş bir ülke

son seçim olduğunda.. boşuna . size değil ( akpye oy atanlar ) çocuklarınıza acıyorum şu saaten sonra diye boşa yazmadım

............

ne abd.. ne england... ne israil. gitsinler istemiyor.

bu sistem kalsın istiyor.

haa vatandaşa hala abd ab siyonozlar bizo gısganıyooo diye falan diye keklemeye devam.

...................

meeletirler adamı...

neeeeeee

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

senin dediklerini özal içinde söylüyorlardı ama ne oldu burası Türkiye her an herşey değişe bilir .
    anket olayını neden önemsemiyorsun %34-35 bandına çıkan partinin benim gibi sağ seçmenden oy almış değişim olsun ülke için iyi olur demiş biri için önemli neden şimdi 32 bandına düştüysen rüzgara doğru işiyorsun anlamına gelir , elinde sadece halk gücü kalmışsa masada doğru hamle yapmak zorundasın yoksa senin yukarda anlattıkların bu ülkede her zaman vardı .
    basit örnekmi istiyorsun otopark mafyası vardı deynekçi ispark olarak resmiyete soktular bu yüzden bence sende anlamayı dene daha bunun gibi bir sürü örnek var ben özel biraz aynaya baksın diye anketi koydum yoksa ak varmış chp varmış benim için farketmiyor işimizden dolayı her 2 siyle çalışma imkanımız olduğu için kimin ne bok yediğinden emin ol çok çok farkındayım.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Eşek sever arkadaş geldimi, bugünkü yevmiyeyi çıkartalım
    Hamdım Piştim Yandım

7. Reis evi 1 milyona verirler mi bu her gün damlaya damlaya düşüyor

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis evi 1 milyona verirler mi bu her gün damlaya damlaya düşüyor
    Cumaya kadar düşsün elleşme, o gün ekleme yabcam
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 577/884 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri