Sayfa 442/549 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Kazancın bol olsun daima yüzün gülsün Gentleman dostum. İyi direndin maşallah. Aman dikkat ! Donu sakın kaptırma

2.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Kazancın bol olsun daima yüzün gülsün Gentleman dostum. İyi direndin maşallah. Aman dikkat ! Donu sakın kaptırma
    Boyle en dipteki kagıdı alanlar don gıymez dostum.Gentelmende de benim gibi don yoktur...rahatız

3.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    )))))
    Guldurdun ustad )))

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Tabi dostum, CUSAN da pozisyon actim...
    Sn. Gentleman,

Liraları görelim hayırlısı ile sonra muhtemelen bizde kaçarız.

CUSAN mı ALYAG mı birisini seçip siz dostlarla yola devam.

Bol ve bereketli bir gün olur inşallah.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

5. lira öncesi satışa koydum, bakalım lirada nasıl bir savaş çıkacak, yada bu gün ' 1tl meydan muharebesi ' olacak mı ? sonraya mı kalacak ?

iştah doruklarda... spekin ağzının suyu akmakta, 95 ten boşaltabilirse, %60 kar. ye babam ye ky de gireni çıkarmak için ne kadar sürünür bilinmez. aslında genel kural böyle.kayıpsız bir gün olması dileğiyle, hayırlı kazançlar herkese
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    lira öncesi satışa koydum, bakalım lirada nasıl bir savaş çıkacak, yada bu gün ' 1tl meydan muharebesi ' olacak mı ? sonraya mı kalacak ?
    Biz Sn.Gentleman'ın işaret fişeğini ateşlemesiyle harekete geçeceğiz
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

8. Bu hafta lira bankooooooo !!!
    Belki bugun bile kucaklasabilir lira ile.

Sonra ver elini pozitif haberler, yeni degerlemeler ve bilanco !!

Sayfa 442/549 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •