Sayfa 273/1009 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Savaşı hangi gafil ister arzular.

Hem de elimdeki dolar değerlensin diye...

Yani.

Dolar kurunun yükselmesi, hep diyoruz, altın gibi, insanı zengin edecek bir olgu değil.

Bunu kimse anlamak istemiyor. Ya da unutuyor.

Sadece, o da eğer dolar diğer paralar karşısında değer yitirmezse, elinizdeki muhafaza eder.

O kadar.

Biz burada olası bir savaşın dolar kuru üzerindeki muhtemel etkilerini tartışıyorduk.

O kadar.

Savaş muhibbanı değiliz hani.

Hele hele elimizdeki dolar değerlensin (!) diye bir nedenle...

İyi günler herkese.

Ramil Guliev çok mutlu etti bizleri...

Bravo Guliev.

Tebrikler Fenerbahçe.

2. Günaydın,tüm forum ahalisi...

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Savaşı hangi gafil ister arzular.

Hem de elimdeki dolar değerlensin diye...

Yani.

Dolar kurunun yükselmesi, hep diyoruz, altın gibi, insanı zengin edecek bir olgu değil.

Bunu kimse anlamak istemiyor. Ya da unutuyor.

Sadece, o da eğer dolar diğer paralar karşısında değer yitirmezse, elinizdeki muhafaza eder.

O kadar.

Biz burada olası bir savaşın dolar kuru üzerindeki muhtemel etkilerini tartışıyorduk.

O kadar.

Savaş muhibbanı değiliz hani.

Hele hele elimizdeki dolar değerlensin (!) diye bir nedenle...

İyi günler herkese.

Ramil Guliev çok mutlu etti bizleri...

Bravo Guliev.

Tebrikler Fenerbahçe.
    atıyorum borsada %1000 kazanmak istemezmisin? veya gayrimenkul de? gayrimenkul de 10 kat kazanan adamın bedelini gerçek anlamda konut sahibi olmak isteyen insan 10-15 yıl fazla çalışarak ödüyor.

yada borsa da bazıları ciddi olarak cebindekini kaybediyor..

bence savaş çıksın ben zengin olayım düşüncesinden çok farklı değil.

silah üretimi de aynı şeye hizmet ediyor. diyeceksiniz ki silah üretenler kötü insanlar, yoo onlardan sizin gibi insan.

4. Dolarda teknik analize pek bakmam ama tobo görüntüsü cok bariz en az 3.64-3.67 tepkisi gelmeli.ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    atıyorum borsada %1000 kazanmak istemezmisin? veya gayrimenkul de? gayrimenkul de 10 kat kazanan adamın bedelini gerçek anlamda konut sahibi olmak isteyen insan 10-15 yıl fazla çalışarak ödüyor.

yada borsa da bazıları ciddi olarak cebindekini kaybediyor..

bence savaş çıksın ben zengin olayım düşüncesinden çok farklı değil.

silah üretimi de aynı şeye hizmet ediyor. diyeceksiniz ki silah üretenler kötü insanlar, yoo onlardan sizin gibi insan.
    Bu başlığa yazmışsın da...

Burası dolar başlığı olduğu ve de dün Kuzey Kore-ABD muhtemel savaşının dolar kuruna etkisini tartıştığımız bir ana denk geldi de ondan yazdım ben.

6.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    aç tavuk kendini buğday ambarında hayal edermiş.. doları olan savaş çıksın ister, doları olmayan istemez vs

bende de dolar var, savaş çıksın isterse dünyanın yarısı yok olsun, ben sağ kalayım dolar 10 tl olsun.

başkalarının eğitimliyiz/beyaz yakalıyız , vicdanlıyız diye içinden geçirdiklerini patdanadak söyledim..

diyeceksiniz ki zaten ahlak, vicdan, dürüstlük, doğruluk vs konularda kimse samimi değil, bende biliyorum.. fakat içlerindekini birçok insan bilmiyor..
    Aslında o bağlamda dolar degerlenmiyo spekülatörler korkup EM lerden sırra kadem basacagindan
    EM para birimleri degersizleniyo
    Yani Tosun eğer ki savaş olursaki sanmamda ihtimal yok değil
    Topraklarında nükleer başlık bulunduran tüm abuzittin ülkeler yani BM barış gücü daim üyesi 5 li hariç
    Potansiyel saldırı tehdidinde kalıyolar
    Adam her an gelirse diyen spekülatörler junk hedge fonlar filan aman abi noolmaz noolmaz şükür bereket versin kazandık ya sermayeyi koruyak başka mecralara açılak deyebilirlerki o durumun en makul senaryosu bu olur E abuzittin para birimini işlem yaptığın piyasa dışına çıkarsan zaten kabul gormuyo o durumda dolar avro arz talep ilişkisinden mutevellit coşuyo
    Eger bi de spektroskopisi joshua adindaysa kendi ismine yakışanı yapıyo Coşkun da olur yerel isim birimi farkmaz
    Aslen piyasalar normale donuyo çünkü 1800 ler hollanda lale soğanı balonu hariç borsa ve emlak balonu son iki yüzyılda baska gormedi bu nebze ikinci bi balon ufur ufur sisir hatta sonmesin diye göçmen getirt sürekli. Velhasıl kimse bilmiyo anca ilk kim cong sallarsa nevaleyi çok gulerim ha. Adamın kazanması binde bir ihtimal dahi değil Nitekim
    Son düzenleme : Moruk; 11-08-2017 saat: 10:17.

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Aslında o bağlamda dolar degerlenmiyo spekülatörler korkup EM lerden sırra kadem basacagindan
    EM para birimleri degersizleniyo
    Yani Tosun eğer ki savaş olursaki sanmamda ihtimal yok değil
    Topraklarında nükleer başlık bulunduran tüm abuzittin ülkeler yani BM barış gücü daim üyesi 5 li hariç
    Potansiyel saldırı tehdidinde kalıyolar
    Adam her an gelirse diyen spekülatörler junk hedge fonlar filan aman abi noolmaz noolmaz şükür bereket versin kazandık ya sermayeyi koruyak başka mecralara açılak deyebilirlerki o durumun en makul senaryosu bu olur E abuzittin para birimini işlem yaptığın piyasa dışına çıkarsan zaten kabul gormuyo o durumda dolar avro arz talep ilişkisinden mutevellit coşuyo
    Eger bi de spektroskopisi joshua adindaysa kendi ismine yakışanı yapıyo Coşkun da olur yerel isim birimi farkmaz
    Aslen piyasalar normale donuyo çünkü 1800 ler hollanda lale soğanı balonu hariç emlak balonu son iki yüzyılda bu nebze ikinci balon ufur ufur sisir hatta sonmesin diye göçmen getirt sürekli. Velhasıl kimse bilmiyo anca ilk kim cong sallarsa nevaleyi çok gulerim ha. Adamın kazanması binde bir ihtimal sahi değil Nitekim
    Bu yazilanlari biri aciklayabilir mi, rica etsem.

8. Abi araya noktalama işaret leri ko öyle oku

Sayfa 273/1009 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •