Sayfa 6/19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
Arama sonucu : 151 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Hisse takip..

Alıntı Originally Posted by se7ven_86 Yazıyı Oku
    Aksam bakacağım dediginiz hisse bosfren midir ?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hayır değildi. ben varant oynuyorum. endeks yataya sarıınca acele ile şöyle bi bakıyım dedim. işlem hacmine,tekniğine bi baktım harika. aşağıda saldığını görünce alınır diye düşünmüştüm. bu gün baktım blanço beklentisi olan bi kağıda rastlamadım. dolayısıyla blançoların sindirilmesi için bi süre bekleyip elimizdekilerle yetineceğiz. yani hisse alım zamanı değil şimdi..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hayır değildi. ben varant oynuyorum. endeks yataya sarıınca acele ile şöyle bi bakıyım dedim. işlem hacmine,tekniğine bi baktım harika. aşağıda saldığını görünce alınır diye düşünmüştüm. bu gün baktım blanço beklentisi olan bi kağıda rastlamadım. dolayısıyla blançoların sindirilmesi için bi süre bekleyip elimizdekilerle yetineceğiz. yani hisse alım zamanı değil şimdi..
    Sayın karar anı Marshall size göre teknik ve temel olarak yatırım yapılabilecek bir hissemidir? Zira 7 yıldır süregelen bir düşüş trendi sergilemiş! Rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın.

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Sayın karar anı Marshall size göre teknik ve temel olarak yatırım yapılabilecek bir hissemidir? Zira 7 yıldır süregelen bir düşüş trendi sergilemiş! Rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın.
    estağ olurmu öyle şey. şimdi baktım. zayıf bi kağıt . benim sisteme göre alınacak kağıt değil. hacim çok önemli buna dikkat edin. bakın karsn a 150 milyon hacim var. bu kadar parayı boş yere basmıyorlar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Aksam bakacağiniz hisse neydi o zaman hocam☺

Sent from my GT-I9500 using Android mobile app

Alıntı Originally Posted by se7ven_86 Yazıyı Oku
    Aksam bakacağiniz hisse neydi o zaman hocam☺

Sent from my GT-I9500 using Android mobile app
    akşam genel olarak bakacağım demiştim özel bir hisse yoktu. ama YGYO hacim güzel teknik şahane fakat çok yükselmiş blançosuda ayın 21 nde siz bilirsiniz başkada gözüme çarpan olmadı. 1.13 üzeri tutunması gerekir. ben olsam buna göre hareket ederim..

günaydın.. ne kadar yazdığım hisselerin yükselişi beni mutlu ederek heyecanlandırsada, oynadığım oyundan dolayı endeks te o kadar heyecanlandırıyor ve ben yükseliş döneminin sona erdiğini düşünüyorum. ama bu her gün kırmızı olacak demek değildir tabiki. arada yeşilli günlerimizde mutlaka olacaktır. hisselerdede blanço beklentisi olanlar haricinde yükseliş dönemi maalesef bitmiştir. bu durumda ne yapılması gerekir derseniz..ben önce blançosu mükkel gelen ciddi hisselerin yüzde 15,20, gibi düşüşlerinden faydalanmak olmalıdr diye düşünüyorum ve bu fırsatı verecek hisselerin mutlaka olacağını tahmin ediyorum. diğer türlü kağıt alıp tutarak kazabileceğine ihtimal vermiyorum. trade olabilir.. sonuç olarak bilinçli olarak sabır ve dikkatli takip diyorum..

buda benim düşüncelerimdir ve sadece beni bağlar. YTD YTD YTD..

7. Slm hocam atlas yo hakkinda dusuncelerinizi alabilirmiyim

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

[QUOTE=murat17;785818]Slm hocam atlas yo hakkinda dusuncelerinizi alabilirmiyim

arkadaşım kusura bakma. ben sadece kendi beğendiğim hisseleri sepet olarak paylaşıyorum ve şu an sepetimde beğendiğim hisseler mevcuttur. çünki ben hisseci değilim zevkine akşamları tesbit etmeğe çalışıyorum..

Sayfa 6/19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •