Sayfa 22/441 ÝlkÝlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 169 - 176 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

"TOFAÞ'IN PERFORMANSI GÜÇLÜ SEYREDÝYOR"

Mehmet Mumcu/Þeker Yatýrým Araþtýrma Yönetmen Yardýmcýsý

"Tofaþ, ikinci çeyrekte beklentimize paralel bir sonuçla 312 milyon TL net kâr açýkladý. Bu rakam, 20l6'nýn ayný çeyreðine göre yüzde 31, bir önceki çeyreðe göre yüzde 19 arttý. Þirket, bu dönemde yýllýk bazda yüzde 23 artýþla 4.5 milyar TL net satýþ geliri elde ederek yine güçlü bir performans sergiledi, ikinci çeyrekte satýþ adetleri ise yýllýk bazda yaklaþýk yüzde 5, çeyreksel bazda yüzde 62 büyüdü. 2017'de yüzde 38 satýþ büyümesi öngördüðümüz Tofaþ'ýn pazar payý ve satýþ adetlerinin modelimizle uyumlu seyrettiðini görüyoruz. Tofaþ için, yurtdýþý pazarlardaki tatmin edici satýþ hacimleri ve daralan Türkiye pazarýnda rakiplerinden ayrýþan baþarýlý performansýný yansýttýðýmýz modelimiz sonucunda yüzde 7,7 getiri potansiyeliyle 'al' önerimizi sürdürüyoruz. Hedef fiyatýmýzý da 33,92 TL olarak koruyoruz."

Ekonomist Dergisi
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...

3. Egea ' nýn hibrit modeli çýksa ya da tamamen elektrikli,
    bu konuda çalýþma yapmanýn zamaný gecikiyor gibi.
    Volvo 2021'e 5 yeni elk. modelle girmeyi planlýyor,

Egea ile ataða kalkan tofaþ çaðýn gereklerini yakalamak için elini çabuk tutmalý.

4.  Alýntý Originally Posted by nemaproblema Yazýyý Oku
    Egea ' nýn hibrit modeli çýksa ya da tamamen elektrikli,
    bu konuda çalýþma yapmanýn zamaný gecikiyor gibi.
    Volvo 2021'e 5 yeni elk. modelle girmeyi planlýyor,

Egea ile ataða kalkan tofaþ çaðýn gereklerini yakalamak için elini çabuk tutmalý.
    Kapasiteler tamamen dolu, yeni fabrika yatýrýmý olmadan bence artýk baþka birþeye giriþemez Tofaþ. Fabrika yatýrýmý haberi illa gelecek diyorum ben.

5.  Alýntý Originally Posted by aunsalg82 Yazýyý Oku
    Kapasiteler tamamen dolu, yeni fabrika yatýrýmý olmadan bence artýk baþka birþeye giriþemez Tofaþ. Fabrika yatýrýmý haberi illa gelecek diyorum ben.
    iyi ama hocam %10 kazandýran araç mý üretmeli %15 kazandýran mý?
    arge baþlamýþ olmalýydý þimdiye, zaten doblo için bir çalýþma vardý gazete kýyý köþelerinde bahsedilen
    artýk devamý gelse þirkete güvenimiz artacak diye düþünüyorum

Bakýn bu haber 2013 yýlýna ait

https://www.tasit.com/otomobil-haberleri/hibrit-ve-elektrikli/tofas-turkiyede-gelistirdigi-elektrikli-fiat-doblo-evyi-sergiledi
    Son düzenleme : nemaproblema; 14-08-2017 saat: 13:39. Sebep: ek

avrupa borsalarý bugünde aþaðýda.

BIST 100 hisselerinde bu yýl

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 22/441 ÝlkÝlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •