Sayfa 181/690 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Cankurtaranları en iyi bildiği iş alavere dalavere, bilançoları da çok güzel makyajlıyorlar. Onların derdi şirket filan değil, peşinde koştukları operasyon yaparak malı götürmek. O yüzden benim de şahsi düşüncem buraya gelecekler yine vurgun yapacaklar. Bu ne zaman olacak nasıl olacak onlar biliyor. O yüzden burada kalıp ne yapacaklarını görmekten başka yol yok..

2. Diğer köydeki eleman ky da % 15 bilemedin % 20 hisse var diyor. Hesaplama da yanlış yapıyor gibi geliyor bana. Bence çok daha fazlası var..

3.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Cankurtaranları en iyi bildiği iş alavere dalavere, bilançoları da çok güzel makyajlıyorlar. Onların derdi şirket filan değil, peşinde koştukları operasyon yaparak malı götürmek. O yüzden benim de şahsi düşüncem buraya gelecekler yine vurgun yapacaklar. Bu ne zaman olacak nasıl olacak onlar biliyor. O yüzden burada kalıp ne yapacaklarını görmekten başka yol yok..
    Haklısın sayın venedik. Bu devirde borsaya açık şirket bildiğin altın yumurtlayan tavuk. İki alavere dalavere al sana milyonlar. Üretim hikaye. Ama yanıldığın bir konu var. Bunlar bilanço makyajlamayı da beceremiyor. Becerseler ne eder eder kar gösterir hisseyi ateşlerlerdi. Bu arada aklıma Yaşar'dan "Hadi bin gemi kalkıyor artık" şarkısı geldi. Nerden geldiyse bu şarkı aklıma şimdi.

4. Sn ykselbey, Bunların amacı zaten bilançoyu bu hale getirerek kendinden başkasının buraya gelmesini engellemek. Dertleri bilançoyu karlı gösterip çakmak değil yani.. M.Ö işin içine daldı nerdeyse adamları bitirecekti bir şekilde M.Ö geri çekildi. 2 milyon lot ile Cankurtaranların ipini çekebilrisiniz yani.

bu borsa acayip bir borsa.bazı hisseler kar açıklar,fırlar bazıları düşer. (bugün mzhld,eplas ve srvgy nin yaptığı gibi,her biri en az % 30 karını artırdı,ama yükselmeyi bırak geri geldiler.)
    Bazı hisseler de zarar açıklar,düşeceğine fırlar.veya yataya sarar.(bugün alctl nin yaptığı gibi)
    Yıllar önce 1997 de izmir şekeryatirimdayım.ihlas vardı o zaman bende,bilanço açıklandı ,zarar tabii.yanımda Galip ağbi vardı.Ağbi ya baksana ihlas zarar açıklamış dedim.Daha ne istiyorsun,zarar açıklayan hissen var,sevin demişti...( bU sözü hayatım boyunca hiç unutmadım,unutmayacağım da zaten.en azından bizim borsa için geçerli....
    Ha gelelim şansız batık'ın haline elimdeki hisse ister kar açıklasın ,ister zarar ,selim hep yatar...babama srvgy almıştım..hisse kar açıkladı ,ama sonuç mafiş....
    İnşallah yarın bu güzelim bilonço şerefine ,bu kötü talihim şerefineTAVANLAR çekeriz...

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Diğer köydeki çok bilen eleman M. Ö. aradan çekilecek diyordu. Bu bilançodaki zararı görünce M.Ö. kalp krizi geçirip aradan çekilmiş olabilir. Neyse bomba 1: Bilanço İkinciyi bekliyoruz ecounmont.
    Kesin bu bilanço ve genel kurul haberinden sonra hisse uçar. Ben diyim beş tavan, siz diyin onbeş tavan yapar.
    Bilançonun durumu beklenen birşeydi zaten.. günlerdir yazıldı çizildi bilançodan bir beklenti umulmasın diye.... hisse ikinci tavanını yapıp 37 kuruş olduğunda yükselişin spekülatif olduğu da defalarca dile getirildi..alt tarafı birkaç milyon borç ödendi..şirketin değeri geçen ay 18 Temmuz öncesi 2,9 milyon idi.. şimdi 10 milyona dayandı....1 milyon dolar borç ödendi 2 milyon dolarlık değer artışı oldu.. birçok firma var çzsermayesi ekside olan.. örneğin Dardanel.. -200 milyonlarda... ama hisse fiyatı 2,5 TL... kısacası, yine daha önce dile getirildiği gibi bilanço-teknik falan hikaye.. tek geçerli olan spekülasyon da olsa olumlu nir haberin gelmesi.. yarın deseler atıyorum Cankurtaran Holding Bırcunu taksitlere bağladı 12 eşit taksitte ödeyecek diye yine uçarız..ilk taksite kadar yükseliş devam eder o ayrı.. çünkü ödeyemez ;)
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Diğer köydeki eleman ky da % 15 bilemedin % 20 hisse var diyor. Hesaplama da yanlış yapıyor gibi geliyor bana. Bence çok daha fazlası var..
    Üstad bana da öyle geliyor ya nedense.. taş çatlasın %20 var.. 2.7 milyon civarı hisse yapar... en basitinden iflastan kurtulana kadar forumu misafirlerle beraber en fazla 5 kişi okurdu..çoğu zaman misafir bile yoktu, günlerce birşey yazılmadığı da oldu..ne zaman girsem ya Selim Hoca ya da siz tek başınıza olurdunuz..diğer gizli kahramanlar da zaten bizim gibi yüksek maliyetli kişilerdi ve ellerinde çok fazla olduğunu sanmıyorum..%14'e yakın holdingde, %10 Esemde, %2 Elektropakta..Halka açık olan %74'ün %16'sı Mahsum amca da.. %58 kalıyor geriye..çok defa dile getirdim ilk 5 aracı kurumda (iş, Akbank, bizim vs) %50 var..hisse 23 kuruş iken de oran bu civarlardaydı , şimdi de aynı.. günlük verilere baktığımızda da zaten bu beş aracı kurumda genelde 50 bin altı işlem oluyor.. bu Bile çok nadir.. 15-20 binlerde ağırlıklı olarak.. yani sonuç olarak bence en kötü ihtimalle ilk 5'teki %50'nin içinden %40 toplu bir şekilde patron Ve avanesine ait hesaplarda..diğer forumda kemalbey vardı, m.ö nün görevlendirdiği (ya da öbür taraftaki meczupun da dediği gibi M.Önün kendisi idi) milleti gazlayıp genel kurula gidelim , herkes bana vekalet versin azınlık olarak baskı
    yapalım diye milletin elindeki lot sayısını öğrenmek için çok çabaladı..sonra birden kayboldu, ve Mahsum şirkete gönderdiği ihtarnameyi geri çekti.. hakim ortağın kendisi olduğunu düşünüyordu Ve belki de öyle olmadığını gördü..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

8. Sn legenda, Hata benim. Hesaplama hatası yaptım. 13 MİLYON hisse adetini 1.3milyon adet olarak hesap ettim. Özür.. O şekilde hem sizin hem de diğer köydeki arkadaşın tahmini doğru gibi..

Sayfa 181/690 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •