Sayfa 17/19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon
Arama sonucu : 151 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Hisse takip..

oyun kuralı: DESTEK kırılır tekrar destek üzerine tutunursa dönme ihtimali var demektir..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

aslında oyunun çok kuralları varda önemli olan destek neresi direnç neresi bunu bilmektir. biz buradan anlatıyoruz ama oyun okadar da basit değildir. kağıtla sürekli boğuşmak lazım. yani aldım aldımla sattım sattımla bu iş bitmiyor..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

endekscilerede önerim. bgün endeksi sanırım garan götürecek. onun için garan 82 baba direnç oldu. geçilirse süper olur..

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    garan 82 baba direnç oldu. geçilirse süper olur..
    Elimi göstermemek için ÇABALIYORUM ama siz yine de bir açık bylup bakıyorsunuz heralde ?

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Elimi göstermemek için ÇABALIYORUM ama siz yine de bir açık bylup bakıyorsunuz heralde ?

aklın yolu birdir. sende aynı fikirdeyse tebrik ederim. ben garan 82 geçilirse şhortcular pas,pas, olur diye düşünüyorum..

GOODY..

ANALE..

bu kağıtlar bu şekilde hareket ederse,yarında devam etmeyi düşünüyorum..

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    GOODY..

ANALE..

bu kağıtlar bu şekilde hareket ederse,yarında devam etmeyi düşünüyorum..
    GOODY.. 4.83

ANELE..2.91 üzerinde kalmak şartı ile tabi..

8. USTAM senetleri gördükce Vob ve Varant sayfalarına bakASIM GELMİYOR .....

Sayfa 17/19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •