Sayfa 58/997 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Kırpılma 250kUSD den sonra başlar. Aslında ana para riskinde de anaparaya erişim süreni 4-5 yıllık pencerelere bölebilirsen çok azalıyor. Zira incelediğim kadarıyla eurobond fiyatı 4-5 yıllık dalgalanmalar yapıyor. Yani 20 yıllık bir eurobond için ben 5 sene anaparama dokunmayacağım dersen anapara riskini de epey azaltmış oluyorsun. (ama sıfırlamış olmuyorsun tabii)
    23 yıl vadeye 5,66 getiri oranı çok büyük risk. TC ekonomisine çok güvenen, kulaklarımızdan döviz fışkıracak günler yakındır diyenlerdenseniz sorun yok.

Yatırım Tavsiyesi Değildir. Sizler daha iyisini bilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    23 yıl vadeye 5,66 getiri oranı çok büyük risk. TC ekonomisine çok güvenen, kulaklarımızdan döviz fışkıracak günler yakındır diyenlerdenseniz sorun yok.

2001 krizinde ben 2030 vadeli kagidin faizinin 18% e kadar ciktigina sahit olmustum.
    Uzerinde 100 dolar yazan eurobond 80 dolarlardan islem goruyordu.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku

Kulaklardan döviz fışkırdığını da görsem yine de tedbirli yaklaşırım, bakarım o kulaktan fışkıran döviz vücudun neresinden girmiş!
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. -Düşük kur yükselmiş borsa yabancının çıkışı için cazip fırsat oluşturuyor, borsada satış başlar yabancı düşük kurdan dolar alır çıkmaya başlarsa hızlı hareket oluşabilir.
    -emsallerimiz arasında en Yüksek faizi ödüyoruz, yüksek faiz ve kgfler kuru baskılıyor. Düşük kur yüksek faiz zamanlarına mı dönüyoruz acaba?
    Alıntıdır: dr.arzova

5. Arkadaşlar yarın dönüş var oran alan var mı

6. Bir arkadaşım bugün 500K TL bağladı, 32 gün, temdit, %14.20, Finansbank
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Bir arkadaşım bugün 500K TL bağladı, 32 gün, temdit, %14.20, Finansbank
    Teşekkürler syg.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    2001 krizinde ben 2030 vadeli kagidin faizinin 18% e kadar ciktigina sahit olmustum.
    Uzerinde 100 dolar yazan eurobond 80 dolarlardan islem goruyordu.
    Syg,
    O dönem almaya cesaret edebilmiş miydiniz?

Krizden önce 5 yıl vadeli 6 ayda bir faiz ödemeli sanırım %9 ila %10 arası faizli USD Eurobond almış vade sonuna kadar iyi getiri elde etmiştim. Borsada zirveyi yakalamak nasıl pek mümkün değilse aynısı eurobond için de geçerli. Zira bir iki yıl sonra eurobond getirilerinin %15 civarına kadar yükseldiğini hatırlıyorum.

Sayfa 58/997 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •