Sayfa 70/673 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 553 - 560 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Çok cins bir hisseyle birlikteyiz,kademeler hep tek emir...ilgi yok.adam istediği gibi fiyat oluşturuyor..3,4 ayda bir yukarı sürüyor,sonra en baştan aynı hikaye...senin gibi hissenin ben......

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ooo sn. batik'ta gelmiş kadro tamamlandi ! kimse yikamaz artik bizi😊

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

Gitmedimki maalesef.3 kere hisseye girdim..her girişimde daha çok carpildim...En son 4.20 maliyetli olanları 3.40 lardan çıkıp 10 bin zararla çıktım,ama o parayı klgyo 'dan çıkardım ne güzel.sonra bizim bu bit yavrusu nu 3,95 den bir daha aldım,daha önceki 4.78 o görecek diye...10 gün geçmedi,bi hale düştük.şu an 13bin zarar var.senin dedigin gibi ezberlenmiş hareketleri var.ama ben tersini yaiyorum.3.8 e gelise alsin hepsi onun olsun...ben 22 yılda çok kaybetti de böyle aşağılığıni hiç gitmedim.Allah bulasturmasin

4. Sinpaş gyo daki büyük işlem hacmi ve %3,57 lik yükseliş , hem de borsa 900 puan eksideyken , bunu yapması bizimkine biraz hareket getirdi. Hayek usta , bunlar nasıl becerdi , bilmiyorum , ama mızrağı çuvala sığdırıp , çuvalı da sakladılar. Bunlardan herşey beklenir.

5. Batık bey , Hayek usta ve ben , biz üç silahşörden başka hissede olan yok sanırım. Böyle az sayıda ky. olunca da tabii spek sadece bizi ütüp para kazanabiliyor.O nedenle de hisse bir türlü yol alamıyor galiba . Dönüp dolaşıp fiyat aynı yere geliyor. Bir adım ilerleme yok. Oysa gelinen süreçte , en kötü hisseler dahi fiyatlarını katladılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Batık bey , Hayek usta ve ben , biz üç silahşörden başka hissede olan yok sanırım. Böyle az sayıda ky. olunca da tabii spek sadece bizi ütüp para kazanabiliyor.O nedenle de hisse bir türlü yol alamıyor galiba . Dönüp dolaşıp fiyat aynı yere geliyor. Bir adım ilerleme yok. Oysa gelinen süreçte , en kötü hisseler dahi fiyatlarını katladılar.
    bunlar kivraniyor simdi , ellerindeki hisse gitti 😊 daha da kivranacaklar.

artik isleri o kadar kolay degil, ancak baski kurarlar o da bi yere kadar. zaten diyorum ki ellerinden geleni yapsinlar.

bu mizrak bu cuvala sigmiyor dedim ya, sigmiyor is bunlari asti artik, mecbur cekip gidecekler.

bu hisse 10 TL olsa piyasa degeri 520 milyon olur. yil sonu 55 milyon kar yazss f/k 9,5 olur. bu bile ucuz.

bunlar ancak biraz daha baskilarlar sonra ellerindeki mallar gider, cekip giderler sonra . the end

su akar, yolunu bulur

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bunlar kivraniyor simdi , ellerindeki hisse gitti �� daha da kivranacaklar.

artik isleri o kadar kolay degil, ancak baski kurarlar o da bi yere kadar. zaten diyorum ki ellerinden geleni yapsinlar.

bu mizrak bu cuvala sigmiyor dedim ya, sigmiyor is bunlari asti artik, mecbur cekip gidecekler.

bu hisse 10 TL olsa piyasa degeri 520 milyon olur. yil sonu 55 milyon kar yazss f/k 9,5 olur. bu bile ucuz.

bunlar ancak biraz daha baskilarlar sonra ellerindeki mallar gider, cekip giderler sonra . the end

su akar, yolunu bulur

İnşallah , Hayek usta. Canım çok sıkkın , 10,000 TL. kar gitti. Sora da 12.000 TL. zarar yazdı.Kaşıkla verdiğini kepçeyle aldı.Çok lanet bir speği var. Şirket hakettiğinin yarısı fiyatta bile değil. Borsa yatırımcıları bu potansiyeli görmüyorlar mı.Her yönüyle değerlendirildiğinde , bu hisseden daha ucuz bir hisse yok.

Sayfa 70/673 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •