Sayfa 184/199 İlkİlk ... 84134174182183184185186194 ... SonSon
Arama sonucu : 1586 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by goldmen Yazıyı Oku
    Bu realite uymayın ..sadece boş teneke gibi ses çıkarır..
    Kimin boş teneke sesi çıkardığı sürecin sonunda belli olacak. En fazla iki mesai haftası. Sizinkisi beyhude bir uğraş. Herkes Rıza'nın ve kâğıtlarının ne mok olduğunu biliyor. Aslında sizin benden rahatsız olmanız. Benim doğruları söylüyor olmam. Ben doğruları söylediğim müddetçe elinizdeki kağıdı pazarlayacak. Küçük yatırımcı bulamayacak olma korkunuzdur. Ne söylerseniz söyleyin hiç umurumda değil. Çünkü ben sürecin sonunu biliyorum. Rıza usaş 0.6× rakamlarda tutup. 0.41 ile ieyho ile birleştirecek. Sonra kağıdı 0.41 altına salarak hepinizi kağıda haps edecek. Usaşi 0.6× larda tutması. Uşas satmak için cazip kılmasındandir.ieyho ile arasındaki fiyat farkı 32 kademeyi geçerse usaşi kimse taşımaz. Ytd.

2. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

3. Realiter,
    Kap paylaşılan birleşme radyosuna göre usaş 0.59 kapanış fiyatına zaten 0.,358 ieyo denk geliyor.matematik hesabı herkes kendisi yapar.Alır yada satar..
    Birleşme fiyatına yukarıda olur aşağıda olur onu kimse bilemez.Senin dediğin dışında bir gelişme olur.insanların vebalini alırsın.
    Ayrıca spk göre bu açıklamaların suç teşkil ediyor.Aşağı yukar demek aracı kurumdaki yatırım danışmanın görevi..

çok sığ bilgilerin var.Kendine şakla..
    Ayrıca Herkeze sataşmayı meziyet sanıyorsun.
    Burada çok saygıdeğer üyeler var..Bilgi düzeyi çok üst seviyelerde..kimseyi hakir görme...

4.  Alıntı Originally Posted by goldmen Yazıyı Oku
    Realiter,
    Kap paylaşılan birleşme radyosuna göre usaş 0.59 kapanış fiyatına zaten 0.,358 ieyo denk geliyor.matematik hesabı herkes kendisi yapar.Alır yada satar..
    Birleşme fiyatına yukarıda olur aşağıda olur onu kimse bilemez.Senin dediğin dışında bir gelişme olur.insanların vebalini alırsın.
    Ayrıca spk göre bu açıklamaların suç teşkil ediyor.Aşağı yukar demek aracı kurumdaki yatırım danışmanın görevi..

Burada çok saygıdeğer üyeler var..Bilgi düzeyi çok üst seviyelerde..kimseyi hakir görme...
    Artık yazmıyorum bile buraya.. nasıl olsa herşeyi bilen realiter var

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

6.  Alıntı Originally Posted by goldmen Yazıyı Oku
    Realiter,

Goldmen. Siz önce kendi bilgi seviyenizi bi ölçün. Ben 0.41 kendim bulamadım. Azıcık hesaptan kitaptan anlayan birisi bu fiyatı bulur. Git bağımsız değerlendirme raporlarını bi incele. Suç teşkil eden bir yorum varsa git suç duyurusunda bulun. Benim yorumlarım birilerine dokunuyorsa demekki doğru söylüyorum. Ben kimse ile sataşmıyorum mesela siz ;sizi benmi buldum. Benim yorumlarım birilerine batıyor işlerine gelmiyor. Adam tutmuş ieyho fiyatını 1.64.73 çarpıyor usaş 0.70 olacak diyor. Git bunu şikayet et. Yatırımcı yi yanlış yönlendiriyor de. Yok onlar işinize geliyor yanlış da olsa sizin ekmeğinize yağ sürüyor.isine gelmiyorsa okuma yorumda yapma. Yapanada saygısızlik yapma tehdit etme.ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by goldmen Yazıyı Oku
    Realiter,

Sizler ya çok kurnazsiniz yada bedavadan yorum yapıyorsunuz. Bakin birleşme ieyho üzerinden yapılacak. Usaşa 1.64.73 değişim öngören bağımsız denetim Raporu ieyho birleşme için % 55 fiyat farkı vermemişmi. Bu % 55 şirketin bir yıllık Serbes fiyasa aort almamış mi.o yilda ieyho aort 0.27 değilmiymis. Sen şimdi bunları inceledindemi benim bilgi seviyemi ölçüyiesun. Benim söylediğim şeyle4 gizli kapaklı taraflı şeyler değil okuma yazması olana araştıran Birazcıkta aklı olan herkesin bulacağı şeyler. Siz burada boş boş konuşup burada yukarı beklenti yaratmaya çalışın. Milleti yiyin öylemi. Bende görmezden geleyim. Gelmezsem adına sataşma deyin.ne ala memleket be. Yok öyle koçum. Ytd

8. Evet bu arkadas gercekten dogru soyluyor zaten ismi realty ben sattim simdi gitti hadi hayirli olsun nasil olsa dusecek sonra alirim allah real dan razi olsun adam biliyor bu isi sahol kardesim sattim kurtuldum ytdddddd

Sayfa 184/199 İlkİlk ... 84134174182183184185186194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •