Sayfa 97/1024 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    şimdi umutabi ben yılların sarsılmaz mevduatçısıydım.bugün TL ye %23 faiz versinler 1$ bile tutmam,hemen TL ye dönerim. benim kasım sonu bu kararı almamda iki neden var. 1- Binalinin banka müdürlerini toplayıp şamarı gösterip zorla mevduat faizlerini bir gecede 2,5 puan indirtmesi. 2- Celeplerin öncülüğünde #dolarıboz kampanyasının başlatılması. bunlar beni zorla dolarcı yaptı, 3,43 ve 3,68 den yüklü alımlarım oldu. dolara olan inancımıda bu evedciler iyice arttırdı. artık hazirana kadar %4 dolar faizimim sefasını sürmekle meşgulum. bu yıl sonu dolar faizi %6-7 ye varacak.
    Doğru yolda olmak güzelde birde şu dolara faiz isteğinizden en azından crash sonrasına kadar fedakarlık edebilseniz derim. Hayır sabah uyanıp eşeği bulamamak durumu olmasa bende dolarıma faizi bırakmamda , artık hayırlısı neyse...

Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku
    Odeabank ;
    (Oksijen hesap) Vadesiz, Günlük % 13
    (Mevduat sınırı 53.000.- TL.ye kadar. (-) 3.000.-TL. boş'ta, Günlük vadeli üst sınırı ;50.000.-TL.)
    Karbondioksiti. Oksijen diye yutturmaya çalışıyorlar..!!!
    Ne günlere kaldık..!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Doğru yolda olmak güzelde birde şu dolara faiz isteğinizden en azından crash sonrasına kadar fedakarlık edebilseniz derim. Hayır sabah uyanıp eşeği bulamamak durumu olmasa bende dolarıma faizi bırakmamda , artık hayırlısı neyse...
    yapacak bir şey yok umutabi, uygun yerim yok. ne yapayım hırsıza gel çal mı diyeyim. tamam böyleside sakat ama en azından dolarıma faiz alıyorum hemde hiç az değil %4. şu an sakınmanız gereken istismar edilen yerli bankalar ve yatırım bankası. güçlü sermayesi olan yabancı bankalar hariç 1 $ yatırmam.

Merhaba, fatura olmasinin ne sakincasi var. saglik, kk vb sigortalar yapmadiklari icin de sans li olmalisiniz..

Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Fiba ya geçerken uğradım ve emekliye promosyon 500 tl. meselesini sordum. Eğer iki fatura ödemesi verirseniz 500 tl. dedi.

Banka basina 100K ya kadar devlet guvenceli, banka subelerinin farkli olmasi etkilemez. Sizin yaziniz ise kisi basi garanti 100K gibi anlasiliyor- duzeltmek isterim..

Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    sn.günaydın devlet sizin 100 bin liranıza garanti isterseniz parayı 50'ye bölün..

Bunu iki gr excel bilgisi ile yapmak sorun degil, web te verilen faiz ile MT nin verebildigi biraz farkli ama nedense benimki hep %5 olarak gorunup uzerine uyarmam ile ekleme yapiyordu- bende dedim birak ta ben acayim kendi faizimi ama tabi ufak oranda kaybim oldu ama kafam rahat...

Baska MT ye de gecirmediler, ana merkeze sikayet yazacam bi ara.....

Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Şubeye gidip "bana vade sonunda elime geçecek tutarı kılçıksız net söyle" diyeceğiniz bir müşteri temsilcisiyle görüşmenin de ekonomik bir karşılığı var ve ücretsiz olmaması tutarlı.

7. valla ilginç. dediğiniz gibi. aynı gün kullanımlarda faiz işlemiyor gibi kurgu.

BIM A101 diasa ve sok marketler bu klasta....

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Avrupada içinde sadece ağzı açık koliler olan marketler vardır. Normal marketlerle aynı ürünü satarlar , Ama bu marketlerde siz ürünü koli içinden çıkarıp sepetinize koyarsınız. Normal marketteki aynı ürüne göre daha az ödeme yaparsınız.

Sayfa 97/1024 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •