Sayfa 96/1024 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    bu bankacılıkta hesap işlemlerinin temelidir. bankalar valörden ciddi kazanırlar.
    http://www.qnbfinansbank.enpara.com/ekpara-simulator/

2. Güvenmem..
    Twitten önce de güvenmiyordum....
    Şimdi de güvenmiyorum...
    Tarafsız olacağına yemin etmiş bir C.B'nın yaptıklarını gördükten sonra kesinlikle güvenmiyorum...
    Güvendiğim şeyler ; Benjamin, Gold ve kendim !!
     Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Siz bir ülkede Cumhurbaşkanı danışmanının aşağıda attığı twitten sonra TL ye güvenebilir misiniz?

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Merkez bankası başkanı , bankanın ek uygulamaları başarıya ulaştı lafının ardından dolar 5 kuruş arttı.

Tekrardan faiz düşürme dönemine mi giriyoruz?
    bizim için olumlu olur Ahme, TL faizleri düşürürlerse dolara yarar. bende hiç tl olmadığına göre sorun yok

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bizim için olumlu olur Ahme, TL faizleri düşürürlerse dolara yarar. bende hiç tl olmadığına göre sorun yok
    Syın powerpc, 1 yıl önce ben dolar dediğinde bana ne saydırıyordunuz ha aklıma geldi, nerden nereye yılların mevduat savunucusu power forumdaş mevduata kaka diyor. Son söz, zararın neresinden dönülse kardır. Kazancınız bol olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Syın powerpc, 1 yıl önce ben dolar dediğinde bana ne saydırıyordunuz ha aklıma geldi, nerden nereye yılların mevduat savunucusu power forumdaş mevduata kaka diyor. Son söz, zararın neresinden dönülse kardır. Kazancınız bol olsun.
    Hala saydırıyor olsa, baya bir para kaybetmişti. Şuan yerel para mevduatçılarına göre avantajlı konumda.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

İlk açıldığından beri enpara kullanıyorum.

Başlarda çok daha fazla para var idi. Bir kaç yüz bin tl her zaman bulundurur , vadeli bağlardım. Ama Katarlılara geçtikten sonra yapılan politika değişiklikleri ile topikte de daha önceden yazdığım gibi resmen çöp niyetine kullanıyorum , yaklaşık 1 yıldır. Ama her ne hikmetse son 1 yıldır periyodik olarak her ay , ay'ın enparalısı olduğum şeklinde mesaj geliyor. 300-400 bin tl bulundururken böyle bir şey hiç olmadı , şu an baktım 885 tl varmış en son , her ay ay'ın enparalısıymışım. Vallahi anlamadım bu işi. Sadece ve sadece eft yapmak için kullanılan bir mecra oldu artık , inşallah tekrar eski günlerine döner. Ama şunu teslim etmek lazım , kesinlikle Türk bankacılık sisteminde 1 numaralı call center hizmeti veriyorlar uzak ara. 30-40 sn de bir kişi kesinlikle çıkıyor karşınıza ve çok hakimler. Diğer bankalarda hiç böyle bir şey yaşamıyoruz.

Enpara 12 yaparsa değerlendirilebilir bence yüksek meblağı olmayanların gene ilk tercihi olur

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    şimdi umutabi ben yılların sarsılmaz mevduatçısıydım.bugün TL ye %23 faiz versinler 1$ bile tutmam,hemen TL ye dönerim. benim kasım sonu bu kararı almamda iki neden var. 1- Binalinin banka müdürlerini toplayıp şamarı gösterip zorla mevduat faizlerini bir gecede 2,5 puan indirtmesi. 2- Celeplerin öncülüğünde #dolarıboz kampanyasının başlatılması. bunlar beni zorla dolarcı yaptı, 3,43 ve 3,68 den yüklü alımlarım oldu. dolara olan inancımıda bu evedciler iyice arttırdı. artık hazirana kadar %4 dolar faizimim sefasını sürmekle meşgulum. bu yıl sonu dolar faizi %6-7 ye varacak.

Sayfa 96/1024 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •