Sayfa 721/1009 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. oooo süpper
    ee
    ne zaman tamtamları çıkarıp
    ateş etrafında dansa başlıyoruz
    benjamin dansı yaparız...

2.  Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    oooo süpper
    ee
    ne zaman tamtamları çıkarıp
    ateş etrafında dansa başlıyoruz
    benjamin dansı yaparız...
    Bilmiyorum farkındamısınız.. Dans başladı bile... 110,300 den 101000 e 1 haftada nasıl geldik?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Bilmiyorum farkındamısınız.. Dans başladı bile... 110,300 den 101000 e 1 haftada nasıl geldik?
    11 Eylülde 109.609 imişiz.

Demekki 20 günde 101 leri görüp 102.800 lere gelmişiz...

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Merhaba, astronomi ile astroloji farklı şeylerdir, ablanız astronomide değil de astrolojide uzman olmuş olabilir, astronomlar böyle şeylerle ilgilenmez. Astronomi alanında eğitim alsaydı bunu da bilirdi.
    Haklısınız. Kendi adıma saçma bulduğumu da paylaştığım astronomi ile astrolojiyi karıştırmışım. Ablamın işi , mesleği farklı ama çok ciddi hobi olarak astroloji ile ilgili ciddi eğitim de aldı kendince. Astroloji demek istedim , astronomi değil. Sn.Enki de haklı olarak karıştırmış olabileceğimi eleştirmiş. Yani anlayacağınız o kadar ilgisizim ki bu işlere , adını bile yanlış yazmışım.

Ama şunu da bir çok yerde okudum. Bu astroloji ye göre , yıldızlara göre iş yapan , hisse senedi yatırımı yapan , tesis yatırımı yapan,bütün yatırımlarını yıldız haritalarına göre planlayan hatta evliliğini bile buna göre yapan bir sürü insan var.

5.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Haklısınız. Kendi adıma saçma bulduğumu da paylaştığım astronomi ile astrolojiyi karıştırmışım. Ablamın işi , mesleği farklı ama çok ciddi hobi olarak astroloji ile ilgili ciddi eğitim de aldı kendince. Astroloji demek istedim , astronomi değil. Sn.Enki de haklı olarak karıştırmış olabileceğimi eleştirmiş. Yani anlayacağınız o kadar ilgisizim ki bu işlere , adını bile yanlış yazmışım.

Ama şunu da bir çok yerde okudum. Bu astroloji ye göre , yıldızlara göre iş yapan , hisse senedi yatırımı yapan , tesis yatırımı yapan,bütün yatırımlarını yıldız haritalarına göre planlayan hatta evliliğini bile buna göre yapan bir sürü insan var.
    Doğacak çocuğunu (sezaryen ile) burcunu değiştirmek için karısını 1 hafta geç doğurtan birini tanıyorum ...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku

Hiçte saçma değil-gökte ne varsa ,yerde de o vardır -demiş Hermes .saçma gösteren bizim bi şeye yaramaz,ciddyetsiz,amaçsız ,kendini geliştiremeyen basınımız.

USD/TRY 3,5712 +0,0077 +0,22%
    EUR/TRY 4,2057 -0,0056 -0,13%
    EUR/USD 1,1772 -0,0046 -0,39%
    Altın 1.277,51 -7,29 -0,57%
    Gümüş 16,608 -0,068 -0,41%
    yine parite aşağı altın aşağı bi hafta başladı dolr haftaya yine iyi başlayacak
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku

Sn.roxette bende siz ve diğer çoğunlukla aynı fikirdeyim yani saçma geliyor ama sırf bu gök olaylarını baz alarak yorum yapan ve buna göre yatırım stratejisi belirleyen insanlar var, hatta hisse.net te bile başlık açan bir arkadaşımız olmuştu,

Ama şu da var bir arkadaşta bana tamamen alakasız iki konu verin size bir biriyle ne kadar ilişkili olduklarını göstereyim demişti, yani olay biraz yetenek biraz rakam ve grafik oyunu sanırım

Aslında bizim şuan yaptığımızda geçmişteki paternleri geleceğe uyarlamaya çalışmak yani geçmişle gelecek arasında benzeşim kurmak ne kadar mantıklı acaba...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 721/1009 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •