
Originally Posted by
hisse-gercekleri
4 Aralýk 2015 : Verusaturk, Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Þ.'nin %20'sini satýn aldý. 1 TL nominal deðerli pay için 2,64-TL fiyat ve toplam 26.400.000- TL karþýlýðýnda þirketimize satýlmýþtýr.
GEREL en son kapanis 1,99 ZARAR
Verusaturk GSYO, giriþim sermayesi yatýrýmý olarak Anel Telekom'un hisselerini aldý. Toplam 8.297.942 adet hisse þirketimiz Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. tarafýndan Borsa dýþýnda satýn alýnmýþtýr.
ANELT en son kapanis 0.53 KÜLLÝYEN ZARAR
4 ARALIK 2015 : Acýselsan Acýpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Þ. sermayesindeki payýmýz %40,86'ya ulaþmýþtýr. borsada iþlem gören statüdeki 1.187.342,184 adetinin Borsa Toptan Satýþlar Pazarý'nda satýn alma iþlemi gerçekleþmiþtir.
ACSEL bu tarihlerde sanirim 4 liralardaymis en son kapanis 2.79
Yukarýdaki bilgileri kendi resmi sitesinden topladim. sanýrým þirketi pamukova elektrik kurtariyor asýl faaliyet alaný giriþim olan kýymetli þirketimiz her giriþtiði iþten ZARAR etmiþ.
Hakkýmýzda hayýrlýsý
Yer Ýmleri