-
Ztn burda bu forumda hisse de bulunan herkes yatırımcısidir ortağıdır. 1 lot 1 milyon lot. Hepimiz bazı şeylere güvenip girdik bu hisseye. Dünya şirketi olabilecekken şu anda kim ister adının hırsız olmasını. Elbette herkes işin sonu göründüğünde hakkını arayacaktır aramalıdir. Ben kendi adıma arıyorum arayacağım. Haaa işin sonunda bişey çıkmayacağını da biliyorum. Hem genyh hemde gnpwr hisselerini aldım bekliyor umut ediyorum. Burda aslında önemli olan konu biz ky olarak bu ülkede piyasaya sürülmüş bistte yer almış hisseleri alırken kendimize yatırım yaptığımız kadar ekonomimize de yatırım yapiyoruz. Ancak nasıl bir denetimden ve süzgeçten geciyorki bu tarz hisseler insanların sömürülmesine hırsızlığa kimse birşey demiyor. Denetim kontrol maalesef ki sıfır. Hal böyle olunca buralarda at kosturmak öle her yiğidin harcı değildir . Bir gün kalktığımda hesablarin sorulabildigi denetimsizligin hukuksuzlugun adaletsizliğin en önemlisi kul hakkının yenmedigi bir dünyayla karşılaşmak. Var mıdır. Onu da zannetmiyorum. Herkes için hayırlısı olsun demekten başka da çare kalmıyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri