Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
Slm iyi geceler
Bedelliyi 4 gözle bekliyorum doğrusu.ama spk onaylamadı henüz.belki iptal oldu açıklanmadı.şirketi arayıp sormak lazim.nacizane tavsiyem yeni alacak arkadaşlar asla bu hisseden alıp trade etmesinler.cunku trade edilecek hisse değil.öyle alayim da yüzde 50 kazanacağım hissede değil.Ayrıca hisse düştükçe alan oldukça daha da düşeceği için yani düşen bıçağın altına el konmayacagi için maliyeti yuksek olanlar asla almasın.onlara altın tavsiye inşallah spk bedelliyi onaylar.manyak mi diyeceksiniz?ama değilim.hisse bölünmeden 1 gün önce hissenizin yarisini elden çıkarın ne de olsa 1 in üzerinde olacak.1 gün sonra 1 tl den tekrar hissenizi yerine koyacaksınız ve maliyetinizi düşüreceksiniz.hisse sayınızda ayni kalacak.ama ne olursa olsun yeni alim yapmayın.çünkü tahta sahibi için maliyet 0 tl olduğunu unutmayin.siz 8 den geldi kelepir deyip aldıkça düşmeye devam edecektir.yazdıklarım zarardaki arkadaşlara zararlarını bir nebze azaltmak için bir öneridir. Kendim için de boyle bir çıkış yolu buldum.asla yatırım tavsiyesi değildir.ytd
Ayrıca bu yöntemle en yüksekten alan kimseler bile maliyetlerini yari yarıya dusureceklerdir.unutmayın bölünmeden 1 gün önce yarısını satıp 1 gün sonra tekrar yerine koyacaksınız
Ytd