Originally Posted by
arc en ciel
@murat doğan, müdahil olduğunuz bir davada yaptığınızı iddia ettiğiniz 4.500 tl. Masrafa ilişkin makbuzları sayfada paylaşır mısınız
sizden toplamadığım 4,500 tl nin ne gerekçe ile benden makbuzunu istersiniz sayın yatırımcı sizden toplanan ve harcanacak olan ücretleri tek tek makbuzu belirtilecek... çok ta merak ediyorsan haftada 1 kere ayda 4 kere 6 ayda 24 kere fabrikaya gittim her gidişimde 70 tl taksi ücreti verdim.. 1680 tl , 35 tl müdahil harcı , toplam 8 celseye yol gideri , 160 tl ön büroda alınan 475 tl fotokopi makbuzu, 5 kere müdahil dilekçesi hazırlattım 100 tl den 500 tl ,kantin çay vb konaklama gideri 150 tl Ankarada bulunan 2500 adet jeneratörün kurulu olduğu alana giderek ziyaretlerde bulundum kapa taslak tüm süreçte 4.500 yakın kendim bireysel olarak harcadım... şimdik ben sana soruyorum bana 1 tl vermeden benim harcadığım parayı kendi paramı bana hangi sebep ve niyetle sorarsın ne kadar sorumsuz bir davranış bu yoksa harcadıklarımımı vereceksin bana sizi çok kınadım gurupta sorsaydın yazardım ..
Son düzenleme : Murat DOĞAN; 10-11-2017 saat: 01:28.
Sebep: İMLA
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri