-
sn. mobiussoros
problem su 2.600.000 lot dagitildi piyasaya diyorsunuz ya takaslara bakiyorum piyasanin aldigi birseyi goremiyorum. alinan 300-400 de cok onemli mi bilemiyorum. zaten tahtayi asagi cekerek daha da mal kaybetmeyi gozonune aliyor demektedirler. hisseyi asagi cekerek mal toplama ihtimali nette cok azdir, ancak teknikcileri avlarsiniz.
ama tahtayi asagi cekerek trade acisindan onemli bir ia yaparsiniz. insanlarin psikolojisini bozarsiniz. ilk firsatta insanlarin hisselerini satmalarini saglarsiniz. yiginla ornekle doludur borsa tarihi.
buna karsilik vertu hisselerine koyulan direnc ve destek noktalarina takilmiyorum. teknik analiz denilen sey sadece algi yaratan bir analiz metodu oldu. ozellikle ulkemizde grafikler cizdirilir, destekler direncler suni olusturulur oldu. bu sebeple verdiginiz rakamlar sadece kagit uzerinde anlam ifade eder.
buna karsin piyasa hisseye ne deger bicer bu onemli. smartiks ve kafein guzel sirketler bu sirketler oyle boyle halka arz edilecek. buradan gelecek fon ile ne yapilacak. takdir bu noktada 2.60 mi olacak yoksa 2.50 mi olacak yoksa 5 mi olacak buna yorum getirmek zor. bekleyip gorecegiz. benim sahsi fikrim hisseyi olumlu yonde etkileyecegidir.
ama son yaziniz oldukca yapici idi, analiziniz icin tesekkur ederiz.
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri