Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
2014 de olsa 15 de olsa sonuçta aklıbaşında kimse birileri diyor diye hisse Almamalı.Ben yabancı girişi ve stoklar yüzünden kapıt yükseldikçe alarak 1,73 maliyete çuktım.2 leri gördüğünde + 20 bin kardaydım.Sonra yarısını maliyetine düşğnce diğer yarısınıda 5 bin zararla çıktım.
Toplamda kardan 25 bin zarar.
Sorumlusu kim? Kepez mi?
Bikaçgündürr ulaş pazarlanıyor.Şimdi gaza gelsem alsamsorumlusu borsa gündemmi.
Kepez bu kağıdın müdavi yada pazarlayıcıysa o zaman onun dediklerinin tersini yapalım.Oda tutmazsa sorumlusu siz mi olursunuz?

Bizi birbirimize düşüren patron arkadaşlar.Gerisi hikaye.Kepez mepeze takılmayın.Eleman resmen hissesini yüksekten vermek için yabancı kılıfıyla yükseltip sattı.Bu ışıklar vs gibi aynı amaçla borsada olan diğer patronlar tarafındanda yapıldı yapılacak.
Şimdi yükseliyorsafa aynı tezgah tekrarlıyor demektir.
not: Kepezi mepezi tanımam etmem
YTD
sen bu kepezi tanimazsin birader.7 sene once meger sirket batma noktasindaymis bu yine hisse pazarladi.Sahsen ben o zamam bu sahsin yorumlarina kandim.salaklik bizde.Lakin hisseyi tanimayan bu forumu ilk okudugunda bu sahistsn etkilenmemesi imkansiz.İnsan bari ytd degildir yazar,sorumluuluk kabul etmez.Ben her zaman bu sahsa ve kagida guvenilmemesi gerektigini yazdim.30 endeksin gerisi yalan benim gozumde.Bu batsktan kurtarayim hayatta patron kagidina girmem