-
Arkadaslar mrb. Sayfayı sürekli takip ediyorum ama yazma gereği duymamıştım. Burda sürekli komplo senaryoları kuruluyor. Herkes kafasında bir hikaye kurup anlatıyor. Bende acaba şirketi arasam ne derler diye şirketi arayıp sordum herşeyi. Özetle şunları söylemek istiyorum.
1. Ekim ayında şirket tarihinin en büyük işlem miktarına ulaşmış. Yani fabrika ve üretim ayağında herşey yolunda.
2. Tmsf olayı şirket için tamamen kapanmıştır. Bu saatten sonra basmane olayı bizi ilgilendirmiyor.
3. Tmsf yüzünden üzerimizde birçok kısıtlama tedbirler vardı bunların kalkması işlerimizi dahada hızlı büyütecek diyorlar.
4. En son yapılan mahkeme kararı açıklaması 60 gün içinde acıklama yapma zorunluluğu olduğu için mecburen yapmıs oldugumuz bir açıklamadır olumsuz algılanmasına gerek yok.
5. Vakıfbank ile 4-5 aydır ortak bir protokol yapılması için çalışmalar devam ediyormuş. Fakat şu an uzlası sağlanamayan konu ne kadar faiz olacağı.
6. 31 aralığa yetişirmi 12 aylık bilançoda görür müyüz sorusuna cevaben hep bunun için çabaladık fakat şu an zaman daraldı yetişmeyebilir söz vermeyelim dedi.
7. Yakın izleme pazarından çıkmamız için engel nedir? 2 engel vardı. Tmsf çözüldü. Tek engel vakıfbank. Vakıfbank borcunun ödenmesine gerek yok net bir protokol ortaya koymamız yeterli.
8. Ne zaman ulusal pazara geçeriz? Vakıfbank işi çözüldükten sonra en fazla 6 ay içinde olur.
Şu an gündemdeki tuö sorulara cevaplar bunlar. Kimse saçma senaryolar üretmesin lütfen. Başka sorusu olan varsa sorabilir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri