Alıntı Originally Posted by hasan uludağlı Yazıyı Oku
Sayın Bıkmışbroker,
Vallahi internet demedim kastetmedim.
Yaptığınız teknik analizi, hiçde okuyarak öğrendiğiniz düşünmedim. Çünki kitaplarda yazanlar ile piyasa gerçeklerinin farklı olduğunu bildiğinizide biliyorum.( Ki ben de sizinle aynı fikirdeyim.)
Evet sizi takip ediyorum.
Kastettiğim okunmuş olan kitap yada yazıların temel bilgi oluşturduğu ve kişinin bunları kendi hayat bilgisi ve kendi fikirleri ile ekleme yaptığı veya geliştirdiği yönünde olduğu şeklinde idi. Cevabınız için teşekkür ederim.
Doğrudur.
Bende tersi oldu.
1993 yılında 1’e 3 kredi kullanarak (Teknik analiz yaptığımı sanarak-halbuki “çizgi çekmeyi bile” bilmiyormuşum) deli bir para kazandım.
Yürüyüşüm değişti, kitap bile yazmaya kalkabilirdim!

1994 yılının başında Kadıköyde Aracı kurum şubesi kurdum.

2-3 ay sonra kriz başladığında ben (bir şekilde) tesadüfen gayet güzel bir endekste sattığım malları %50 iskontolu yerine koydum diye sevinirken....

Uzatmayayım, 1993 yılındaki başlangıç sermayeme düşünce (kazığı yiyince) “Lem oğlum bu işte bir yannışlık var” diye düşündüm.

1996-1997 yıllarında inatla “satmadığım” mallarım, nispeten değerlendi.

Teknik Analiz kitaplarını okumaya başladığımda dibe vurmuş, diplerde “sürüm sürüm” sürünmüştüm bile.

Bu durumdaki bana, ne katabilirdi ki okuduklarım?

Aynen öyle oldu, dudaklarımda acı bir gülümseme ile okudum o kitapları!!

Ve bana (tecrübe ile öğrendiklerimi) teyit ettirdi o kitaplar.

Başka bir işe yaramadı kısacası.

(Formasyonları öğrendim, OBO vb gibi, ancak o formasyonlardaki “şekilciliği” bile aşmıştım farkında olmadan)

iPhone cihazımdan Bıkmışbroker mobile app kullanarak gönderildi.