Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
Yine çağrıcılar çıkmaya başlamış piyasaya. Böyle uzun yazılar, çağrı da çağrı diye haykırmalar görünce sıkılıyorum. Zamanında çok ağlamış millet çok şikayetler göndermiş de ne olmuş. Kervansarayın grafiksel ve hacimsel analizini yaptım. Çağrı ihtimali ilk oluştuğunda hisse yükselmiş ve sonrasında çağrı var diye ağlayanlara vermişler hisseleri kimin verdiğini bilmiyorum çağrı diye gazlayanlar mı yoksa çağrıya inanmayanlar mı ? Sonra herkese yazılar yazdırılmış bir daha gaz verilmiş spk açıklamalar yapmış çağrı umuduyla bir daha yükselmiş hisse. küçük yatırımcılar ne mi yapmış? daha fazla alım yapmış veya yeni küçük yatırımcılara verilmiş hisse. Sonra bir daha çağrı yaklaşıyor söylentileri. Yine uzun uzun yazılar , organizasyonlar, bültenler ...vs malı yine çakmışlar ve yine.
Çağrı bitti beklentisiyle girdim ve ben girdikten sonra hayırlı haberler gelmeye başladı. Fiyat olarak hala bir kazancım yok aldığım yerlerdeyim. Ama beklemeyi bileceksin. Sizler nasıl beklediyseniz ben de beklerim ama bu sefer sizinkinden kısa süreceğine inanıyorum. Bir şirketin belini büken şey yeterince güçlü ve istikrarlı değil ise o şirket çıkmaza girer ki gördük. Ozaman belini bükmemesinden yanayım kardeş. Şimdi bir şey yapılacaksa eğer spk ya tazminat davası açılmalı hem eski çağrıcılar hem şirket. Özellikle de şirkete spk yı sıkıştırması için mailler dilekçeler atılabilir. Açsın tazmiantı bakın ozaman spk ne halt ediyor.
Çağrı olayı biterse flyatı belirlemede mutlak güç onlara geçmiş denektlr, olay biter farklı seviyelerden Söke söke alırlar hissekeri herkesten.

Her seviyede bandında amaçladıkları miktarı toplarlarsa bir üst bant fiyata taşırlarlar. Ve şirkettedir herseye ona göre ayar verirler

Tahtacılar belki blraz yukarılara taşıyıp yatırımcıyı daha az zarar seviyelerinden çıkmasına müsade ederler.

Çok çok sabırla uzun süre kalanlar ( o da çok azınlık olursa) ancak zararını gidererek veya biraz karlılıkla çıkabilirler

Benimde tahminlerim yukarıdaki glbl..