Sayfa 443/964 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Kim nerede barınamıyormuş. Yazıyorsun ya burada. Kim nereden kovulmuş. Hep bir ima hep bir fitne.
    Ben hiç bir grupta yokum mesela. İlla bir yere mi girmek lazım. Whats up grubunyok bilmem ne grubunda olmayınca ne oluyor.
    Birey olun biraz. Kendi ayaklarınızın üstünde durun.

2. Sayin 1prometheus siz iyi degilsiniz.... Size tavsiyem biraz kervandan ve forumlardan uzak durun...psikolojiniz alt ust olmus...

Bir senaryo yaziyorsunuz isin tuhafi buna bir kac gun sonra kendiniz inaniyorsunuz...

Neyse bakalim amacinizi bir turlu anlamadim ama... Ne istiyorsunuz sayin 1prometheus... ???

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Bu forumlarda bazı bilgşkendlrne uzmanlarının belirttiğine göre “ Adamlar şirketi düze çıkarmak için bu gecen dört yolda çok çabalamış ama ne yapsın zavallı yönetim, spk aldığı kararlarla onların kollarını bağlamış mış mış “

Yine muhteşem yatırımcı önceleri ve WhatsApp grubu bilgelerinin empoze ettiğine göre

“İpoteklerden ve spk nın oluşturduğu koşullardan dolayı, bu gecen dört yolda yeniden ipotekkendirmeler yapılarak refinansman sağlanamazmış mış”

“ipotek eden şirketle anlaşarak (satıştan ipotek edenin payı verilerek) şirket varlıkları doğru flyatlardan satılamazmış mış”

“tahsisli sermaye artışları veya başka şekilde ortaklıklarla finansal kaynak sağlanıp şirket düze çıkarılamazmış mış”

“Onun için şirket böyle finans glrdsbı durumlara düşmüş, varlıklarının bazılarını çok ucuza satmak zorunda kalmış, ve bazılarını kelepir fiyattan icraatlardan kaybetme aşamasına gelmiş”

Ve diğer bazılarının belirttiği gibi “Hele şu spk nın dayattığı çağı olayı ortadan kalkarsa hlsse fena uçacak kaçacakmış, herseyi kirleten çağrı olayı imiş”

Bak adamlar muhteşem bilgilendlrne ve yönlendirme öncülüğünediyor ve bu empoze ettikleri şeylere karşı farklı yalan yanlış yorum yapanları yönettikleri gruplarda bile barındırmakta tahammül edemiyorlar.
    Olagelen bazı durumları çok somut verilerle netleştirerek anlatınca birilerinin işine gelmiyor, kendilerince şerit değiştirip konu eksene sıkında farklı tartışmalarla ba o şeyleri görünmez yapmaya çalışıyorlar kendi tilkilikleriyle tilkilik katsayısını artıracak iher dümen var )

4. şirket sahipleri için ne yazılsa eksik yazılmıştır, şirket batmış daha ala genel kuruldan yüz milyarlarca yönetimden para almakta, artı şirketten borç alınıp ödenmemekte ve de şirket için çırpınan sahiplerimi varmış... yaw kafamı buluyorsunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Amma ağladın be. İnanmıyorsan sat git. Satmayacaksan millete ön ayak ol bir şeyler yap.git sende whats up grubu kur. Bakalım kaç kişi toplayacaksın. Sizden sadece duyduğumuz dır dır. Bak biz yazıyormuyuz her gün. yazı yazıyorsun kime yazdığın belli değil. Bak ben sana yazıyorum. Biz yükseleceğini düşündüğümüz için bekliyoruz. Ben hiç bir whatsup grubunda değilim zaten. Kendi halinde bir yatırımcıyım.
    whatsap grubu kurunca birşey oluyorsa hemen kuralım, biz kurulana girdik birlik olduk ta ne oldu, yolda kaldık,

6.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Olagelen bazı durumları çok somut verilerle netleştirerek anlatınca birilerinin işine gelmiyor, kendilerince şerit değiştirip konu eksene sıkında farklı tartışmalarla ba o şeyleri görünmez yapmaya çalışıyorlar kendi tilkilikleriyle tilkilik katsayısını artıracak iher dümen var )
    Tamam sayın 1prometheus artık size karşı yazmayacağım bende.Siz haklısınız.
    Sanki ben yönetiyorum şirketi. Kendi görüşümüzü yazmayalımmı yani. Siz bu kadar yazdınızda ne oldu.
    Ne sonuç elde ettiniz. Tamam yarın şirket tahsisli yapsın, ortak bulsun, gayrimenkul satsın, kredi alsın. Ne yapıyorsa yapsın.
    Ben beklemeye devam edeceğim. Gerçekçi bakış açısına sahip değilsiniz..
    Bende patronun elemanıyım. Yılbaşın da antalyada otelde göbek atacağım. Tamammı mutlu oldunuz mu.

7.  Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    whatsap grubu kurunca birşey oluyorsa hemen kuralım, biz kurulana girdik birlik olduk ta ne oldu, yolda kaldık,
    Adam sanki gruptan çıkarılınca bir şey kaçıyormuş zannediyor. Kaçan bir şey yok. Kağıt yükselirse kimse sen grupta değildin,
    Sana para yok demeyecek.

8. iyi bir teknikçinin yorumu.

Sayfa 443/964 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •