-
arkadaşlar ben ne olur ne bıter bişey bilmiyorum 2015 den beri borsadayım para kaybettim kazandığımda oldu ama genel olarak eksıdeyım berbat biz zamanda borsaya girdim başımıza gelmeyen seçim savaş kredi notu düşmesi 15 temmuz vs kalmadı herneyse.
bu donemde zaten zor durumda olduğunu dusundugum akyurek te her firma gibi zarar gördü sonrasında banka borç yapılanmasına gitti ve itfalarıda günü gününe ödüyor mu ödüyor şimdi batacak adam borcunu ödemez batar geçerdi bunu yapmadı benim görüşüm budur yani tek dayanak noktam budur birde 2018 bilmem kaçıncı ayına kadar 5 milyon lot geri alım sözü var yani şirket borsada son kurşunlarını da atmadı yani mesela bir toplantı yapıp planı açıklayabilir yeni bir kaç iş veya farklı sektörde iş yapabilir FETO cu ****lerden kalan market vs alabiliriz vs diyebilir..üst pazara çıkmak için başvurup iktidar gücü vs ile üst pazara çıkabilir...yani bu haberler nabzı durma noktasında olan firmaya nabız getirir mi? getirir ...iyi tarafından bakmak zorundayız bakmassan satar ******olur gideriz bu en basiti zaten
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri