Alıntı Originally Posted by ykazan Yazıyı Oku
sn cengiz kırmızı kalın çizgi 11.50 ıse tepe 16 00 tl düsünülürse ao su 13.00 kusure gelır dıye duzeltmemı beklenır yoksa ust yenı bantmı acılır yatay dınlenırde yolu varmı daha dıyemı yorumlamamız gerekır acıklayabılırmısınız yorumunuz tsk ederım.



Çok derin bir düzeltme olacağını zannetmiyorum teknik müsait deği. Bilançosunu incelemedim bilanço okumayı iyi bilmeme rağmen,
teknik detaya daha öem veriyorum. Eğer bilanço odaklı yukarı doğru fiyatlama olduysa çok derin düzeltmenin anlamı kalmıyor. Tabii bir de sektördeki diğer yabancı hava yollarının hisseleri thy den yüksekse, thy nin tahta yapıcısı düzeltmeyi gerek görmemiş olabilir. Aşağı yukarı bu fiyatlarda kalır diyor TA. Borsanın genel düşüşünden etkilenmesi dışında kayda değer bir düzeltmenin olması pek olasılık arz etmiyor bana göre.