Sayfa 17/23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
Arama sonucu : 184 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Viop altın/usdtry sistemli trade

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by ykazan Yazıyı Oku
    sn cengiz kırmızı kalın çizgi 11.50 ıse tepe 16 00 tl düsünülürse ao su 13.00 kusure gelır dıye duzeltmemı beklenır yoksa ust yenı bantmı acılır yatay dınlenırde yolu varmı daha dıyemı yorumlamamız gerekır acıklayabılırmısınız yorumunuz tsk ederım.

Çok derin bir düzeltme olacağını zannetmiyorum teknik müsait deği. Bilançosunu incelemedim bilanço okumayı iyi bilmeme rağmen,
    teknik detaya daha öem veriyorum. Eğer bilanço odaklı yukarı doğru fiyatlama olduysa çok derin düzeltmenin anlamı kalmıyor. Tabii bir de sektördeki diğer yabancı hava yollarının hisseleri thy den yüksekse, thy nin tahta yapıcısı düzeltmeyi gerek görmemiş olabilir. Aşağı yukarı bu fiyatlarda kalır diyor TA. Borsanın genel düşüşünden etkilenmesi dışında kayda değer bir düzeltmenin olması pek olasılık arz etmiyor bana göre.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Viop30 da sat sinyali

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    https://www.mql5.com/en/code/mt5/indicators

Binlerce metatrader5 indikatörü ve experti bu linkte.
    -İndikatörün üzerine tıklayın
    -açılan sayfada indikatörün görüntüsünü görebilirsiniz
    -Renko 2.0 - indicator for MetaTrader 5 (örnek: açılan sayfanın sol üstte indikatörün ismini göreceksiniz)
    -renko2.mq5 (20.73 KB)view (üstte yazılan yazının altında da indikatörün mq5 dosyası vardır bu şekilde)
    -Dosyanın üzerine tıklayınca download edilmiş dosya indirilenler ya da karşıdan yüklenenler klasörüne gitmiştir ya da sizin tercih ettiğiniz yerde görünür.
    -Daha sonra bu indikatörü platformda sol üstte Dosyadan>veri klasörünü aç>indikatörü bul (hangi klasördeyse copy yapın>MQL5>indikatörler>yapıştır diyeceksiniz ve platformu kapatıp yeniden açmanız gerekiyor.
    -Eğer indikatör navigatör bölümünde görünmüyorsa bu kez metaeditöre girip "derle" ye tıklayıp hata varsa veya error kaç satır ise bu kez o görünen satırdaki yanlışı/hatayı düzeltmeniz ve tekrar "derle" ye tıklamanız gerekiyor.

Resimle örnekleme

4.  Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    https://www.mql5.com/en/code/mt5/indicators

Binlerce metatrader5 indikatörü ve experti bu linkte.
    -İndikatörün üzerine tıklayın
    -açılan sayfada indikatörün görüntüsünü görebilirsiniz
    -Renko 2.0 - indicator for MetaTrader 5 (örnek: açılan sayfanın sol üstte indikatörün ismini göreceksiniz)
    -renko2.mq5 (20.73 KB)view (üstte yazılan yazının altında da indikatörün mq5 dosyası vardır bu şekilde)
    -Dosyanın üzerine tıklayınca download edilmiş dosya indirilenler ya da karşıdan yüklenenler klasörüne gitmiştir ya da sizin tercih ettiğiniz yerde görünür.
    -Daha sonra bu indikatörü platformda sol üstte Dosyadan>veri klasörünü aç>indikatörü bul (hangi klasördeyse copy yapın>MQL5>indikatörler>yapıştır diyeceksiniz ve platformu kapatıp yeniden açmanız gerekiyor.
    -Eğer indikatör navigatör bölümünde görünmüyorsa bu kez metaeditöre girip "derle" ye tıklayıp hata varsa veya error kaç satır ise bu kez o görünen satırdaki yanlışı/hatayı düzeltmeniz ve tekrar "derle" ye tıklamanız gerekiyor.

Resimle örnekleme

Bu ne işe yarayacak hocam ben hiçbir şey anlamadım yani bedavadan veri terminalimiz mi olacak.kendimiz grafikler üzerinde çalışabilecek miyiz...

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749

volatilityquality.mq5 (9.37 KB)view

İyi çalışan güzel bir mt5 indikatörü.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Arkadaşlar benim bildiğim türkiyede metatrader 5 üzerinden canlı viop kontratları alım satımı sadece noor capitalde yapılabiliyor. Benim bildiğim bu başka firma varsa onu bilemiyorum.

Metatrader5
    matriks, ideal ve buna benzer anlık veri sunan, canlı grafikleri seyretme fırsatı veren, viopta trade ederken grafikler üzerinde sistem kurma ya da bilinen indikatörler yardımı ile trade etme şansı sunan viop veri sunucusu bir platformdur.
    Bu platformda sadece noor capitalde var.
    Ya reel hesap açıp meta5 ile trade edeceksiniz ya da deneme hesabı açıp 15 dk gecikmeli viop seyredeceksiniz. Tercih sizin.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Bu platform, matriks ve ideal platformunun üzerinde, sonsuz indikatör ve expert advisor'ı kullanıcılarına bedava sunuyor. Bu saydığım firmalar ücretsiz hizmette amatör kalıyor mt5 in yanında. Herşey bunlarda para. Metatrader beleştir (ücretsiz).
    Kendilerine ait bu https://www.mql5.com/en/code/mt5/indicators/page26 siteye girince çok zengin bir bedava hizmet sunduğunu göreceksiniz.

Ayrıca indikatör ve sistem kaliteleri çok çok yüksek.
    Basit bir HullMA'yı matrikste tasarlayanın havasından geçilmiyor Anlayın işte

8.  Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    Bu platform, matriks ve ideal platformunun üzerinde, sonsuz indikatör ve expert advisor'ı kullanıcılarına bedava sunuyor. Bu saydığım firmalar ücretsiz hizmette amatör kalıyor mt5 in yanında. Herşey bunlarda para. Metatrader beleştir (ücretsiz).
    Kendilerine ait bu https://www.mql5.com/en/code/mt5/indicators/page26 siteye girince çok zengin bir bedava hizmet sunduğunu göreceksiniz.

Ayrıca indikatör ve sistem kaliteleri çok çok yüksek.
    Basit bir HullMA'yı matrikste tasarlayanın havasından geçilmiyor Anlayın işte
    Yani sadece viop için mi hisse olmaz mı.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 17/23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •