Saudi Arabia-Tadawul endeksinin ham petrolle korelasyonu görünümü.
Tarihi trendler
Saudi Arabia-Tadawul endeksinin ham petrolle korelasyonu görünümü.
Tarihi trendler
Bist100 grafiðinde görülen son yeþil al sinyali ile yükselen trendde bozulma yok.
Orta band olan kýrmýzý ho 112.028'de, fiyatlar bu rakama yaklaþmadýðý sürece endeks yukarý doðru gidecektir. En alt band desteði ise 86.162. Bu rakam yükselen trendin hemen hemen ANA TREND çizgisi. Diðer tüm indikatörler (göstegeler) pozitif bölgede olduðu için short pozisyon riskli, belki gün içi trade olabilir aksi takdirde tüm geri çekilmeler fake olarak kalabilir tabi orta band aþaðý geçilmediði müddetçe. Aslýnda iyi bakýlýnca 2016 ocak ayýndan beri fiyatlar orta bandý destek yapmýþ ve altýnda hiç kapanýþ yapmamýþtýr sadece 3 ay önce çok az bu çizgiyi ihlal edip 600 puan aþaðý sarkmýþ ama yine seans içi bu pivotun altýnda kalmamýþtýr. Þu haliyle durum long yönlü olduðu için ben olsam geri çekilmelerde paçal long veya endeks30 hisselerinde paçal poz. alýrým. Varant düþünmem. Bol þans.
BÝR ÝLK
Türkiye'de seans içinde anlýk sinyal paylaþan tek hesap ve link bu sayfadýr.
Not: SPK mevzuatý gereði paylaþýmlar tavsiye niteliðinde olmayýp, alým ve satýmý teþvik,
yönlendirme, tavsiyede bulunma deðildir.
Paylaþýmlar zaman zaman aksayabilir. Tüm analizlerim kendi özel çalýþmalarýmdýr.
Alým satým kararýný verecek olan sizlersiniz.
SP500 geçmiþ data ve 2015 deki son sat sinyali.
O vakit bir forex forumda paylaþmýþtým.
-Arþivden-
Bastan sona okudum topigi çok bilgili olduðunuz belli...investing gayet de güzel bir terminal fakat anlamadýðým bu kadar insan matriks ve ideale neden para veriyor...
MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayfayý yený gördüm çok güzel çalýþmalar cengiz bey elinize saðlýk..
Yer Ýmleri