Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
Dostum selamlar cok guzel yazmissin.

Gercekten cok tesekkur ederim Allah razi olsun.

Cok duygulandim ve memnun oldum.

Bayadir yoktun gelip buralara iki kelam etmem hosuma gitti.

Yunsaya gelecek olursak. Teknik super calisiyor. Az lotla alsat yapiyorum ve keyif aliyorum bu kagittan. Yani seviyorum ayni karel gibi.

Teknik olarak gordugum 3.50 4 seviyelerinde cok cok cok buyuk islem hacmi ile alinmasi. Bu nedenle canak olan 6 ve uzerine gitmesi teknik acidan olagan.

Ayni zamanda kagitta kademe islemlerini dogru gorup okuyorum ve bunu teknikler birlestiriyorum. Onun icin tutuyorum.

Banvitte boleydi 3.5 lerdeyken.

Bu kagidin ilerisi bence cok parlak. Mesela derimde yillardir hep parlakti ama 10 senedir yatiyor. Bakin simdi zamani geldi deli gibi gidiyor. Zamani gelen tahta beklemez. Yunsaninda zamaninin yaklastigini hissediyorum.

Sirketle ilgili bilanco harici bir bilgim ve duyumum yok.

Satis vs olabilir belki. Sabanci sasayi sattiginda sasa 1.70 di bolundu temettu verdi 10 kat yapti.

Piyasa degeri olarak 100 milyonluk bir yunsa bence bedavadir.

Gercek fiyatinin bence en az 3/1 den islem gordugunu dusunuyorum.

Zamanla piyasada bunu gorecektir. He icinde ben olurmuyum olmazmiyim bilemem ama gordugum budur.

Saygilar sevgiler.
Arkadasin sozlerine katilmakla beraber sizin gorusleriniz dogrultusunda hareket ediyorum. Saying sacro. Tum paylasimlariniz için çok tesekkurler . Izlemeye devam. Keske teknik den anlasaydim. Biraz cahilim. Paylasim yapamadigim için kusura bakmayın.

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk