boşuna 40 000 endeksten mal toplayacam demiyorum
Kriz demişken ÜLKER demişken söyleyeyim duyduklarımı grup hakkında
yüklü toptancılara yüklü SPOT mal boşaltmışlar bir toptancı tanıdık 700 000 tl mil mal çekmiş aynı gün kriz çıkar diye 1 000 000 tl ye piyasanın çok altına vermiş
####
daha ne duyduklarım var şirketler hakkında ama söylersek bir çok şirketin tahtası SAVAŞ alanına döner
zaten 2018 = nostradamus a göre TR ile İRANIN savaşacağı söyleniyor
DÜN KÜ haberde bunu kanıtladı sanırım : "israil jetleri suriyedeki İRAN üstlerini bombaladı"
iyice PAZARTESİ DİP açarız artık %10 EKSİ açılış olur mu bilinmez 2003 ten bu yana böyle açılışlar görmedik ama belli olamz
ben FULL shortum zaten dünya KRİZİ kehanetlerine göre "2021 yılı tüm dünya için 1929dan günümüze görülmüş en kötü kriz olacak"
bunu söyleyen onca araştırmacı üldürüldü veya kaza geçirip susturuldu youtubedan videoları EKLEMEDİM Mİ?

bi GRAFİK teknik daha çalıştım bugün daha bitmedi bitince PAYLAŞIRIM 2018 EKİM sonlarına KADAR 72 000 endeks gösteriyor
oradan TEPKİ 2020 de bir kez 45 000 a kdar dokunacak ENDEKS 2021 de ise ikincil kez dokunacak bu kez daha düşüklere dokunabilir.
şuan benim için HER yükseliş SHORT fırsatı
"temettü hissesiymiş bilmem neymiş dinlemem ancak SON bir sert yükseliş yaptıramazlar artık SP500 de gibi geliyor bizde ise halen bir 123 000 teknik sevviyesi gösterilebilir bunu zaten yazdım dedim ki üst seviyeye dokundurmadan düşürebilirler dediğim gibi de olacak sanırım durmadan düşüş"

bankalar karlarını arttırdı ama nasıl z? hiç araştırdınız mı? GYO lar kime göre neye göre öz varlıklarını ARTI yazıp vatandaşı yanıltır?

İLK GYO lar batacak çünkü NAKİTLERİ yok
bakın mesela OZGYO kasa BOŞŞŞ ama vatandaşa en çok itelenmiş hisse
aynı yaveri var birde bunun OZKGY durumu aynı.en çok DÖVİZ borcu olan GYO lar aynı zamanda bunlar
bunların yanında döviz ile kazanan GYO lar yok mu? RYGYO gibi aLGYO gibi
veya comdo gibi döviz ile kazanan şirketler EĞEr ki dolar bazında gelirleri düşmezse primlenir

######
FAİZLER yükseltillirse geçen yükseldi yine bakın eşittir HIZLI düşüş sinyalidir bunlar satacak adam bulamazsınız
şuan 2018 mart diyelim düz hesap 2021 marta kadar 3 YIL var 3 yılda
neyiniz varsa yoksa ALTIN en kötü biraz döviz biraz vadeli TL biraz ALTIN (altın ve dövizler kesinlikle BANKAYA konulmamalı size karşı pozisyon ALIYORLAR biliyorsunuz)
2021 beklenmeli 50 000 puan altında FULL mala girilir 2021 den sonraki 5 YILDA 10misline satılır ancak unutmayın ALTIN da 2023-2024 te REKOR kıracak 1 ons =2300 dolar ile 2600 dolar arasına fırlayacak DOLAR da 2024de 9,5tl olursa TL bbazında 6 misli den fazla kardasınız demektir.

####
daha önce söyledim 2000 yılı yazına göre ALTININ TL bazında 32 misli GETİRİ yapacağını size 2000 yazında söylesem bana kim inanır dı?

####
ancak grrafikler öyle söylemiyor uçacak belki 10 misli getiri yapacak
2016 yılında TÜRK hane halkı 5 milyar dolarlık ALTIN almışken
2017 yılında türk halkı neden 15 milyar dolarlık ALTIN alıyor biliyor musunuz?
anlatmadık mı bunları?
####
petrol düşecek dedim düşmeye başlamadı mı? unutmayın teknik ile görüyoruz biz bunları ne olacağını
şimdi bakın 57 dolar ile 50 dolarlara kadar düşmeli ancak 4 ay sonra RALLİ ye devam 68-72 doları geçerse üstler BOŞ
2021de 200 dolar VARİL olmalı ki KRİZ körüklensin
hadi bakalım bunu kim söyler bu kadar sağlam tahminleri kimin tutuyor?
####
BORSA grafiğim hazır olsun paylaşırım.