Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
İstediğiniz herhangi bir bankaya gidin,
TL, dolar, euro, sterlin, yuan, yen, kron, repo oraya yatırdığınız her şeye faiz verirler.

Bir tek şey hariç; altın!

Başka söze gerek yok sanırım.

Yukarıda yazanlar bana ait değil, bi yerde okudum. Üstelik de mutlaka fiziki altın alınmasından bahsediyordu. Kağıt üstündeki, banka defterindeki sanal altınlar bi işe yaramaz aksi bir durumda ama elindeki sarı sarı çil çil altınlar dünyanın her yerinde geçer akçedir diye de eklemişti. Aklıma geldi yazayım dedim.
O kadar kesin konuşmayın:

Kuveytturk.

Altına Altın Katılma Hesabı, altına faizsiz getiri sağlayan ilk hesap türüdür. Hesap sahiplerine hem tasarruf etme hem de kazanç elde etme imkânı sağlar.
*
Hesaba yatırılan her gram altın reel sektörde değerlendirilir, buradan elde edilen kâr ise size yine altın olarak geri döner.1 ay vadeli Altına Altın Katılma Hesabı, 100 gr altın ile açılabilir.3 ay ile 1 yıl arasında istenilen vade seçeneğinde 10 gr altın ile hesap açılabilir.Aylık vade için 100 gr, diğer vade seçenekleri için ise vade ortasında bakiye 10 gramın altına inmeyecek şekilde altın çekilebilir veya bozdurulabilir. Hesabın vadesi bozulmaz, kalan bakiye üzerinden kâr payı alınır.Vade tarihinde tahakkuk eden kâr, hesap sahibi ile kurum arasında %85 - %15 oranında paylaşılır.Stopaj oranları her vade için %15’tir.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.