Ben de başlangıçta sizin gibi düşünüyordum

... Ne kadar zor olabilir ki ? Önemli kağıtlar alıp sabır gösterdin mi nasıl kaybedilebilir ? Zamanım zaten çok ...Grafiklere , kazançlara baktığında çok anlamasan bile kaybetmek imkansız gözüküyor... Bir çok aklı başında hesabını kitabını bilen ama borsayı henüz tanımayan yatırımcı sizin gibi düşünür... Bu çok normal... Çünkü başlangıçta her şey planladığınız şekilde gidecek gibi gelir ... Sabır tek çözüm gibi görülür... O an zekanız , alt yapınız yetecek gibi düşünürsünüz... Ama görülecek ki kazın ayağı öyle değil... Allah ömür verirse 10 sene sonra ve siz bu süreyi umduğunuz gibi borsa da geçirebilirseniz bakış açınızı ,elinizde ne olduğunu ve borsa hikayenizi bu başlıklarda tekrar konuşuruz...

20-25 yaşlarımda denizcilik fakültesinde okurken beni tüm hararetleriyle borsayla tanıştıran , iktisat ve ekonometri emekçileri

( 8-9 senede mezun olabilen ) arkadaşlarımın hiçbiri şu an borsa ile ilgilenmiyor... Hepsinin 1-2 evladı var güzel bir ailesi var ve hayat o taraftan devam ediyor... Diğer yatırım araçlarında işlem yapmayla ilgili bi şey diyemem ama borsa kolay bir yer değil...
Bir de şuna dikkat edin ben mesajlarımda yöntemden bahsetmiyorum. Kendinizi geliştirin, başka türlü hikayeniz devam etmez , kısayol yok diyorum ... Ben forumdaki bir çok kişiden daha boğa bir yatırımcıyım ... Amacım yeni başlayanları karamsarlığa itmek değil önemli konuları işaret etmek... Çünkü mücadele düşündüğünüz kadar basit değil .
Bol kazançlar ... Sevgiler... Saygılar...
Yer İmleri