Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
haklısın şirketin durumu kötü hep zarar yazıyor ,ieyho vurkaçlık bir kağıt ,grafik sıkıştığında alttan alıp yukarı hamlesinde basıcan masaya, dediğin gibi az alıcan en azından bir karton sigara parasını çıkaracan sonrada kaçacan,toplu parayı dediğin gibi işyat gibi kağıtlara yatırıcan haklısın.ben başından beri zaman geçirmek maksatlı takılıyorum herkeze fenada geçmedi temettü açıklanana kadar zaman öyle değilmi.yoksa tabiki işyatla o tip kağıtlar karşılaştırılmaz bile.ben dün çıktım mesala elimdeki ieyho ları 44 ten allah bereket versin maaşa dokunmadan doğalgaz ,su ,elektrık ve sigara parasını çıkardım bu ay.toplu param işyatta temettüyü bekliyorum bende sizler gibi temettüyle de alıp birikimimi burda değerlendiricem artık. açıkçası yoruldumda grafiklere bakmaktan çizmekten felan.hani bir şeyi çok yaparsın artık kusasın gelirya onun gibi işte.
Valla kalvin kimsenin borsada zarar etmesini istemem. Sen de bu işlerle çok iştigal ediyorsun kafa patlatıyorsun,zamanında yazdığın bir yorumun çok doğru, borsada kazanılan para genelde komşunun parası.O yüzden vurkaç kağıtlarda para kazanmak kadar kaybetmek de mümkün, volatil zamanlarda asla tavsiye etmem.Bak işyata neticede zarar olası değil ,az ya da çok yeterince beklersen hep kar var.Ha kağıdın zamanları var ,şimdi ölü zamanlar.Temettüyü al yazı bekle ağustos eylül lotunu artır mantıklı.Hele bu yıl her yer karışık belirsiz, borsa çok tehlikeli bence.