Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
Eurobondlar Türk şirketlerinin eurobondu ise ki öyledir mutlaka, farkeden birşey yok. Faizler çok ciddi yükselirse onlarda çöp olur, sadece dolar artacağı için kısmen TL tahvillere göre daha az çöp olur.

Kriz bekleyen kişi eğer krizin geleceğinden kendi adına emin ise yapacağı şey %100 dövize geçmek (%50 usd - %50 euro). Beklediği kriz gelince %100 eurobonda geçmek (%50 usd - %50 euro cinsi eurobond). Kriz bittiğinde tekrar dövize dönmek.

Bunu diyorum ama kimsede beceremez, bunuda söyleyeyim çünkü dediğimi yapabilmek için ayrıca müneccim olmak gerekiyor.
Eurobonda kriz zamanında hiç bir şey olmaz değeri düşer dolar artar nihai olarak zarar olmaz.Ben sekiz yıl eurobond taşıdım dinamiğini çok ama çok iyi bilirim.Eurobond asla çöp olmaz ama anlatmak uzun iş bu topiğin konusu da değil.Müneccimliğe gelince sabahtan beri okuyorum o kadar çok kağıtda o kadar çok insan dediğiniz işi yapmış ki benim kriz tahminim hiç kalır.Neyse ben aklımdakini yazdım ne yapacağımı yazdım.Herkes bu borsa oynunun gazozuna oynanmadığını bilsin sonra bir darbe yenir adamı maddi anlamda 10 yıl geri atar.Herkese bol kazançlar saygılar.