Alıntı Originally Posted by traderage Yazıyı Oku
Çok iyi niyetlisiniz....Ostim yöneticileri keriz avına çıkmışlar. .tek gelir kaynağı borsada milleti tokatlamak. Beklentisi olmayan bir şirket. Size Ostim Prestige projesini yem olarak sundular...Şirket borç içinde yüzüyor...Bank Asya'ya (BDDK) ya 10 milyon Avro borç var...gelir yok...gaydiri gubbak işler çeviriyorlar....yarın hisse 1 TL olursa burası ağlama duvarına döner...
He kardeş biz safız iyi niyetliyiz hatta keriziz sen bizim gibi olma.Ne yapalım işte bizde perşembeden beri vakıftan gelen 1,25 milyon lotu karşılayan deli kadar akıllıyız.Keriz avına çıkmışlarsa sen ostim alma kerizlenme.Borç varsa karşılığıda var.Nakit yaratan şirketin koşa koşa gidip borçlarını kapatacağını kim söyledi ?Bugün prestige projesi der yarın oradan gelen parayla başka bir proje der.Sana gaydiri gubbak işler çevirmeyen dürüst şirket yönetimi arayışında başarılar dilerim.

Not:Yatırım tavsiyesi değildir çünkü Türk Halkının hepsi 12 yaşında çocuklardan oluşmaktadır.Okuduğu bir cümle ile kandırılabilir elindeki parayı her an kaybedebilir..Hele borsa ile uğraşanlar tümden salak derecesinde saftır.Kimse kimseyle hiçbir bilgi paylaşmasın piyasa yabancıların oyuncağı olsun diye çıkardığın yönetmeliği geri al SPK,dürüstsen imtiyazlı hisse uygulamasını kaldır.