Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
Sn Ersoydelta doğru diyorsun bundan sonra sigara alkol bırakıyorum giyim marka şu bu boş para harcamayacağım işe yayan gidecem elime geçen parayıda altına yatırıp toprağa gömecem hiç harcama yapmayacağım 0000000 yani sadece olmemek için gerekli gıdaları bim vs en ucuz yerden alacam buraya kadar güzel. 😂😂😂 iyide sn abim benim Ersoydelta
Peki o BMW ye binen hergün kepap yiyen süper giyinen it ne olacak. Sonuçta oda bir zaman sonra olecek bende. Ama bir farkla
O krallar gibi yiyip içip en güzelini yaşayacak
Ben ise sefalet ile geçirecem ömrümü
Buna ne diceksin? Eğer mantıklı bir cvp verirsen yarından tezi yok cebimde akrep var metodunu uygulayacam. Saygılar sunuyorum abicim
https://www.youtube.com/watch?v=99xp-5H9IWw
https://www.youtube.com/watch?v=WPQQo6GzftM
aynı konu ama farklı anlatım diye iki tane.
sigara alkol ile başlayacaksak bunlar zaten Haram ve mekruh dinen birde bunların ekonomik ve yıpratıcı etkileri sağlık etkilerini saymıyorum bile .ama bize FİLM ler tV işledi beynimize "seksi seksi sigara içen bir kadın veya sert görünmek isteyen adam psikolojisini"
aslında bir video belki sana anında bıraktırır bunları belki sadece bir heykel bile bıraktırabilir.
insan psikolojisi baktığını kendinde mükemmel olarak olacak diye yorumlar bu kısımda var.

birde işin bu boyutu var ki birileri seni fena kandırıyor BMW dedik bak ne kadar güzel bir örnek aslında adamların sana BOŞ paket ile dolu paket hilesi var ki akıllara zarar 10-20 dolarlık bir ekran bsit elektronik devreler ve bir kaç hoparlör azıcık trim değişikliği HOOP 60 000 TL ekstra ? basit bir kazıklama hilesi aslında.yılalrca 3 dolarlık PARK sensörünü 1500tl lere (eski 1500 tl şuan 6000TL)
kazıklanmış bir halkız.global güç işte budur.

diyeceksin ki ben de onlar gibi yaşamak istiyorum :söyle yap dediğin gibi YAşa yani cepte akrep gibi ama 3 ayda bir kendini ödüllendir.git BMW ni kirala kebabını ye ama bir yandan da zihnini dolduracak kitaplar oku çünkü önce düşünce tarzını değiştirmezsen medyanın istediği gibi yaşamaya devam edeceksin önce zihinde kurtulmalısın.
basit bir örnek var mesela BLOG sayfası vs. vardı adamın .35yaşlarında adam yaklaşık 20 000 usd Maaş ı bırakıp
fakir ülkede haftalık 10 dolarla rahat kafa mutlu bir şekilde yaşamaya başlıyordu.
önemli olan etrafındaki insanlar evet haklısın sen cepte akrep var gibi yaşarken birileri bmw ye 500 000tl harcayacak
ama ne için sadece gösteriş için .
belki bir bar önünde gösterişi olacak ama kimler ona bakacak söyliyim:onun gibi kafası boş olanlar ve onun gibi sadece paraya tamah edenler.
örnek bşka bir tane daha vereyim:iki tane doktor birisi 1 0 000 civarı alırken diğeri 25 000 tl alıyor veya daha fazla
birisi seni 3 yıl uğraştıyor ilaçlar tetkikler vs.. şans eseri basit görünen doktora gidiyorsun
diğerinin 3.kapıtçı olduğunu anlıyorsun kaybettiğin zamana mı yanarsın ? girdiğin telaşa mı?
hayat burada işte birisi medya ile seni kandırır reklamı çoktur çünkü GEL harca der ama bir yandan hayatın akıp gider zamanın boşa gider ..insanlara ve kendine faydalı işler yapmak varken gidipte
sahilde bir çay içip iki hatunla lak lak yapmak bana koyar.diyeceksin ki gençken hiç yapmadın mı evet yaptık ama 3- 4 sene peki ne oldu ? şimdi o kadar pişmanım ki o kaybettiğim yıllara.
veya arkadaşlarla muhabbet vs. hepsine pişmanım hayttan çıkarttık bilgisiz,ve faydasız insanları çünkü
kendilerine ve başkalarına en ufak kattıkları bir değer yok.
o gördüklerinde ölümlü sende ölümlüsün bana şahsen sağlıklı hiç yaşlanmadan 400 sene ömür verseler yine istemem.
diyeceksin ki onlar buradan bunları yaşamış olarak gidiyor ben gidemiyorum bende yaşayacam ;kıyaslamayı senin yapman gerekli bu konuda iki koşuluda test et.bir gün gelecek birilerinin seni fena halde kandırdığını ve aptal yerine koymak istediği anladığında pişman olabilirsin bunu baştan söylemem gerekli.sen test et iki koşuluda.
birde şu şekilde düşün burası bir test dünyası kimisi sabırla bekliyor ben ne insanlar biliyorum adamları anlamak için 2 sene uğraşıyorum yine olmuyor milyonlarını bağışlamış günlük giydiği giysiler dışında hiç ahım şahım giyinmez.camii yaptırmış,binaları vs..vs.. falan var.ama gel gör ki en ufak kötü alışkanlık yok düzenli bir hayat günde 4 bilemedik 5 saat uyku.şimdi bu adamın sağlıklı düşünmesini bekleriz yoksa anlattığın bmw ye binen kişilerin mi?(bu arada halende anlama safhasındayım bu adamı)
ama gel gör ki her konuda bitmek bilmeyen bir şans mı diyeyim artık yoksa istemedikçe nakit akıyor mu diyeyim akıyor yani..?
o yüzden başkaları nasıl yaşarsa yaşasın boşver üstüne düşeni yaptıktan sonra diğerlerini değiştirme fırsatın mutlaka vardır.
bu arada sefalet demesek .gerektiği yerde harca.ama düşün önce halen bu ülkede bmw ci havacıların yanında daha çöpten yiyecek bulup evine götürmeye çalışanlarda var.
ne zaman görsem konuşurum böyle insanlarla .
kısacası medyanın baskıladğı gerçekleri göstermeme sistemi gerçekleri gösterse emin olun bmw fiyatları %500 düşerdi.