Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
Evt arkadaşlar ayin 25 inde ayin 27 sinde ve nisain 2 sinden buyana hissede dusus trendinin devam ettiğini hissenin dusus egiliminde oldugunu soylediğimde. Bana hakaretler patronun adami vb hakaretler aldım ama ne yazikki hakli cikiyorum. Takaslara gore ucacak kacacak diyenler. Takaslara gore bu hisse ucar biz deneyimli borsaciyiz diyenler . Buyrun bakalim 1.14. Simdi ne diyecekler merak ediyorum.Ben olsam bilmediğim konularda yorumlarima dikka ederdim. Evt arkadaşlar hissemiz ucuz olsada dusus trendini ne yazikki henuz kiramadi. Saygilar.
Not: al sat tut değildir.
 Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
Borsada yıkılan yıkılana. Mahşer yeri gibi kaç gündür. Bu saf yine iyi direndi. Ben 1 lira olmasını beklerdim.
 Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
Anladiğim kadariyla dussede az dustu raziyim diyorsun. Yanliz su konuda uyarayim tutundu 1 tl yi gormedi die dusunme dusus sonlanmadan nereye kadar dusecegini kimse kestiremez. Piyasa belirler. Yani 1 lirayi gormeyeceginin kesinlikle birgarantisi yoktur. 1 tl yi goredebilir yada daha yukardan biyerden doner bakacagiz. Su anda benim sahsi grusume gore dusus trendi devam etmektedir. Tabi bu benim sahsi dusuncem beni baglar.

Not. Y.t.d.
Sn. Abram, anlaşılan bugün akıl verme modundasınız, neredeyse sizin yazdığınızı teyit eden mesaja olumsuz yaklaşımınızdan bunu anlıyorum.

İlk sizin mesajı okuduğumda sizin için "hiç de haksız değil derken" gelen cevabi mesaja verdiğiniz karşılığınız bir üslup problemine işaret ediyor.

Fikirlerinizin doğru olması önemli değil, üslubunuzun da doğru olması gerek, naçizane hatırlatma.

(Not: Milletin düşüşten dolayı kan ağladığı günde bunu yapıyor olmanız da ayrı bir sorun. Benim de zararım dolayısıyla bunları yazdığımı düşünmeyin. 1,5 sene önce elimdeki isgyo'ları çıkardım. Sebebi konusunda bu başlıkta 1-2 mesaj da yazdım ama doğru üslupla)