Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
evet cok dogru gecen carsamba usilk yuklu almistim 200 bin adet merkez acilkama yapinca zararina verdim 1 den simdi 1.80 paraycesaret isi birazdaa bak
Ben de geçen aydan beri dolar euro varantlarına başlamıştım. Hangisini alsam ters yöne çalıştı. Dusecekler dedim satım varantlarından euizu 0, 11 den 50 bin lot aldım. Bahçeli erken seçim dedi fırladılar euizu 0, 07 oldu panikledim sattım. Ertesi gün Erdoğan seçim tarihini açıkladı düştüler euizu iki günde 0, 32 oldu. Ay sonu 0, 70 lere kadar çıktı. Bu arada ben yükselene geçmiştim. O da sıfırladı. Bu ay girmeden euro 4, 880 e inince 5 i kesin geçer dedim.0, 08 den euiee yi dolarda 4, 2 olur diye usilk 0, 12 den gözüme kestirdim. Yalnız para elime geçtiğinde euiee 0, 14 usilk 0, 16 olmuştu. Biraz düşsün derken fırladılar. Cesaret edemedim. Aslında 1 Mayıs araya girmeseydi o gün para olacaktı. Ne bileyim nasip mi yoksa zaten alsak artmayacaklar mıydı bilemiyorum. 20 günde 180 bin olacak mıydı bunu hiç bir zaman ogrenemiyeceğim. Bu arada Halkbank ve kardemir varantlarında parayı erittim. Şimdi o kadar borçla başbaşa kaldım.