Alıntı Originally Posted by boötes Yazıyı Oku
Yere yakın Durmuş Efendi bak hisseyi ayağa düşürdün . Temelci teknikci numarası yapan herkes burada kimi kanser hikayesi anlatır kimi ufo gören köylü misali obo gördüğünü iddia eder.
Forumda küçük yatırımcıdan mal gelmeyince yeşil çam filmlerini aratmayacak derecede senaryo yazılmaya başladı. Kusura bakmada en basitinden an itibarı ile REYSAŞın piyasa değeri 23.311.547 usd olacak REYSAŞ GYO Borsa kapanış fiyatı 1,32 TL REYSAŞın 0,91 olacak benden sen ve yanlamaların mal alacak. Zor be yere yakın Durmuş Efendi.
YTD.
boötes misin nesin bilmiyorum ama terbiyleni takın. Bende rysas yok. Çok yukarılardan verdim ama herzaman takibimde. Evet heran alabilirim de bekleyebilirimde... sen kendi malına sahip çıkmak istiyorsan satmazsın olur biter. Sana malını sat diyen yok. Bu forumun amacı nedir sence? hisseyle ilgili hep olumlu şeyler yazıp poh pohlamak mıdır? Borsadan anlamıyorsan git ötede oyna yada benim gibi emek veren veya insanları kendi penceresinden uyaranlara saygı duy. Ben kendimi geliştermeye çalışan borsaya 25 yılımı vermiş gariban bir öğretmenim. Sadece burayı okuyanlara planlarını yaparken benim penceremi de göstermeye çalışıyorum. Kimseye zorla al yada sat demem. Ha sen benden farklı bir teknik yapı görüyorsan benim tezimi çürüt ve bu hissenin teknik olarak nasıl 5 olacağını anlat mesela? Hodri meydan...