Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
Bildiğim kadarıyla en uygunu TD Ameritrade. Toronto Dominion bankasının yatırım şirketi.
Detayları mrmilyoner.com blog sayfasında bulunmakta.
Ayrıca Abd bankasından hesap açmak baya ugrastıyor diye duydum.Bizim bankacılık sistemimiz daha ilerde hizmet açısından. Abd de enpara tarzı masrafsız bankacılık varsa bilgilendiriniz.

Ameritrade bizi non resident alien statusune alacağından yuzde 20 kesinti olucak temettuden.
Swift masrafları , hisse alış komisyonları haricinde ekstra bir masraf da yok. Online hesap açılışı olmasına ragmen Tek sıkıntı imzalı evrakları posta yoluyla istiyorlar. Bu kurum ilk tercihim oldugundan denemiştim. Güvenli ve bilindik kurumlar arasında.Temettü ile otomatik hisse alımı gibi değişik özellikler de içermekte.
Ameritrade'i ilerleyen zamanlarda düşünebilirim.
Daha kolay ulaşılabilir ve komisyon harici 0 masraf olduğu için Qnb finans invest ilk tercihim oldu.

peki islak imza olayi niye sizi bu akdar korkuytuyorki
siradan postayla yollayin gitsin evraklar , en fazla olacagi 20-30 dolar masraf cikar

bu arada bende ciddi ciddi yurtdisi hesap acmaya girstim, bu kesintilerle bu is olmaz, biz hep ameriakdaki aracilara yoneldik biliyorsunuzn paranin merkesi isvicre, peki isvicrede yokmu araci kurum, uygun komisyon oranli, kaliteli