Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
Daha kısa vadede yükseleceğini ve iyi kar bırakacağını düşündüğünüz başka hisse-ler vardır...
 Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku
yine satış esnasındaki derinlik meselesi olabilirmi?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 Alıntı Originally Posted by se7en Yazıyı Oku
ben bu saatten sonra girmeyi düşünsem öncelikle risk hesabı yapardım.. sonuçta 13 lerden neredeyse 1,5 ayda %80-90 civarlarında getiri yapmış.. mesala 30 lira olacak deniyor bunun yukarı marjı % kaç ? %20 gibi bir durum.. bu saatten sonra kar realizasyonları, geri çekilme, dinlenme vs. olaması da ihtimal dahilinde.. bu geri çekilmelerde kaybım ne olacak, o strese dayanabilecekmiyim, yüzde kaç zarar edeceğim vs.. bana göre riski daha büyük.

varsayalım 40- 50 olacak (varsayım sadece)... bu hedef ne kadar zaman alacak ?? eğer aynı zaman hedefinde daha risksiz, daha rahat uyuyabileceğim bir hisse bulmuş isem buradaki kara ABV(Allah bereket versin) der ona yönelirim..
son yorum HARIKA BIR YORUM ....

diger yorumlarda belirtilen sebeplerde gecerli lakin en toparlayicisi ve ana konu sebebi aciklayan yorum tam olarak bu yorum ....

AMA TUM ARKADASLARDAN UFSK BIR RICAM VAR AFAKIDE OLSA FARAZIYEDE OLSA HISSELERDEN BAHSEDERKEN RAKAM HEDEF VS BAHSETMESSEK COK MEMNUN OLURUM ...

cunku oylesine demis olsak bile zihinlerde yer ediyor ....

ozelden oyle sorular geliyorki sasip kalirsiniz ....

bu harika tespit ve yorumlar icin size tekrar tesekkur ederim sayin forumdaslarim .....