Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
ekrem bey yönetimsel sıkıntısı var bu şirketin....bir hektas mı gubrf mi desen şu ortamda bile hektas derim...bu şirketin yöneticileri sürekli değişiyor ama kimse şirketin sıkıntılarını çözmeye çalışmıyor....iran başlı başına sorun olmaya başladı....bence orayı satıp fosfat yatırımı yapsalar iyi olacak....sıkıntılı bir ülkede yatırım yaptılar....uzun zamandır şirkete değer katacak bir faaliyet yok yönetim tarafından....liman teşviği ile olacak iş değil....bir cengiz holding kadar olamadılar....bu sektöre yatırımcı ilgisi düşük genel olarak....
Ortak sanada demiştim hektaş alsaydın diye benimde takibimdeydi hatta hektaşlarımı satıp bu lağımdan aldım ama inan pişman okdum hemde çookkk bizim yöneticiler aldığı maaşlar yetmezmiş gibi refah payı diye birşey icat ettiler yiyorlar ama ne hikmetse doymuyorlarda bizim paralarla sefa sürüyorlar nediyim sövmekten gına geldi ortak sadece yediklerinden tasarruf yapsalar kar rekorları gelir ama ne hikmetse bu şirketi denetleyen yok zzaten denetleyenlerede yediriyorlar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.