Sayfa 459/928 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. CB nin güney afrika ziyaretini görünce acaba fosfat yatırımı olurmu dedim ..yine bişey çıkmadı ama hektaşı tekfeni görünce içim yanıyor şirkete sorunca iran razi abd deyip duruyor ulan denyo sanki gubrf raziden ibaret hektaşın razisimi var senin büyüklüğün karşısında hektaş neki...bunca yıl hisseye kimse girmiyorsa bir pislik olabilir...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by brokers Yazıyı Oku
    Bu şirketi satsın devlet yatırımcıya düşman zaten iyi de yönetildiği söylenemez bari bi hareket yapar içinde kalmış yatırımcıların yüzü güler böyle başı boşluk mu olur yahu ?pes!
    Bu şirketi datarmı dewlet bereden nemalanacaklar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bugün yine şirketi aradım yatırım ilişkileri fosfat yatırım maliyetli ne zaman ne olacağı belli olmaz diyor...koza mahkemesi ne zaman dedim tarih vermemiz uygun olmaz dedi..razi halka arz var mı dedim iran borsası istiyor teklif geldi ama şuan böyle bir durum yok dedi..diğer gubreler uçarken gübretaş niye yerinde sayıyor dedim iran abd ambargosu dedi ..gubretaş raziden ibaretmi dedim diğer şirketlerin razisimi var dedim...diğer gübre şirketleri aldıkları şiparişleri kapa bidiriyor dedim siz neden bildirmiyosunuz dedim böyle bi zorunluluk yok dedi...en son dedimki dışardan bakınca hisse fiyatları şirketin batmış gibi gösteriyor dedim...sizin özü yatırımcı çok ta şeyimde deģil der gibi...memur zihniyetiyle yönetiliyor yarın bu şirkete aklı başında bir ceo gelse hisse 25 bin olur..ama nerde yatırım tavsiyesi değil...bence sizlerde arasıra arayın ..

4. dün yine yatırımcı ilişkilerini aradım fosfat işinide araştırdım mardinde fosfat yatırımı yapan aynı zaman şirket gübrede üretecek bunlar varken fosfat yatırımı imkansız öyle bir niyetleri olsa bunlarada teşvik verilirdi ama mardindeki şirket malı götürsün diye yatırım yapmazlar koza işi şayet biri alırsa altınlarıda ona verirler sözün özü iran ambargosu bitmeden bunlar bize ekmek yedirmez...7.60 maliyetim var 6 üzeri sallarım artık orayıda ne zaman görürse...ytd

5. Gübre 2 gündür uçuşa geçti ,büyük ihtimal sermaye artırımı olabilir,ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Gübre 2 gündür uçuşa geçti ,büyük ihtimal sermaye artırımı olabilir,ytd.
    Zıp zıp bir türlü zıplatamadın hisseyi nedesen tersi çıkıyor [emoji23]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Benimki bir tahmin bir beklenti var gibi hareketi yapıyor,ordan esinlendim,çoktandır sermaye artırmıyor...ytd.

Sayfa 459/928 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •