Alýntý Originally Posted by Aliyatirimci Yazýyý Oku
siz dolarin neden reklamini yapiyorsunuz,
dolar sizin umdugunuz yerlere gelse ulke komple batiyor.
iyi niyettli olan adam tl ile yatirim yapar, tl ile yasar, tl ile olur.
parasinitaptiginiz adamlar bizimle endirekt savas halindeler.
ne kadar terorist capulcu varsa ekmegi , egitimi ve silahini dolarin sahibi veriyor ustumuze saliyor.

kaldiki yaptiginiz dolar hic bir zaman size bir haltda kazandirmadi, kazandirmayacak.

dolar ilk harekete basladiginda butun bu ortamlardsa soyledim.
dolar 2,9 bende 2.9 dan kront aldim diye.
benim kront 20 tl ye cikti.
bir senden fazlada duzetmesini yapti simdi 11 lira sizin amerikan [acavranizda hala 5 lira.

tasarrufunu tl de tutan ukjesine kotuluk yapmiyor en azindan, az kazaniyor cok kazaniyor o ayri,
Hadi ben kötü niyetliyim ama ben kötü niyetli olsam etim ne budum ne cürmüm kadar yer yakarým oysa ülke kaynaklarýnýn hepsini kullanmaya muktedir olanlar ülkeyi 500 milyar Dolar gavur parasýna muhtaç etmiþ ,yatýrýmlarý TÜRK LÝRASIYLA yapmamýþ hatta iþi o kadar ileri götürmüþ ki geçilen köprü ve tünellerden geçiþ paralarýný DOLAR üzerinden belirlemiþ sen gelmiþ bana vatan millet sakarya edebiyatý yapýyorsun. Yarýn öbür gün benim alýn terim paralar badem edilip ele güne el açarsam sen mi bana yardým edecen hadi de bakim. Þimdi bir daha titre ve kendine gel kese kaðýdý miliiyetçilik yaparak deðil aklý baþýnda tekrar düþün 500 milyar DOLAR dýþ borcu ben mi yaptým ve sizin dediðiniz gibi eðer bu ülkeye kötülük yapan biri varsa o kim ?