Sayfa 460/1023 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Gardaş ! sen ya hesap yapmayı bilmiyon ! yada Tl de kaldın mecbur böyle diyon !. Ben sana sene başına göre diyeyim, aslında 3 ay önce Dolar alan daha karlı, 3.78 hadi 3.80 de idi şu anda kaç ? 5.08 , oransal olarak bi hesap yap senin %18 gecelik ,kaldıki bu oran bir kaç aydır var daha önce çok daha düşüktü , kaç zaman sonra , bırak bankada %4.5 Dolar faizi alan Dolarcının getirisini benim gibi yastık altıcının Dolar getirisini karşılar bi hesap etsen diyorum. Tl de kalanın parası mundar olmuştur Tl ci parasının Dolar bazında en iyi ihtimalle yarısınıı kaybetmiş enflasyon karşısında da Tl bazında kayba uğramıştır, sen kalkmış hala RTE Tl faizcilerini ihya etti diyorsun. İlginç...
    Haci dayi karsilastirma mi yapılıyor sen herkesi ulkedeki fx ci vob cu mu saniyorsun
    %8 mi almak daha iyi %18 mi 3 5 ayda cikardi faizi buralara.
    Doviz borsa bileyen milyonlarca kisi var ulkede
    Hepsi dua ediyor rte ye
    Dovizciler oy verdi 24 haziran da rte ye muhalif olup gozlerimle gordum
    Allah rte yr zeval vermesin diyor ne kdr faizci dovizci varrsa

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    "Halbuki sen artık 100 liralıkta değilsin"
    prof. özgür demirtaş
    prof olmuş ama "da" bağlacının ayrı yazıldığını öğrenememiş...

ben ara sıra ingilizce forumlara da girer milletin yazdıklarını okurum. adamlar forumda bile neredeyse hiç imla hatası yapmıyorlar. yani insan kaliteleri arasındaki fark gayet büyük ve hakikaten 100 liralık bile olmadığımız ortada...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Haci dayi karsilastirma mi yapılıyor sen herkesi ulkedeki fx ci vob cu mu saniyorsun
    %8 mi almak daha iyi %18 mi 3 5 ayda cikardi faizi buralara.
    Doviz borsa bileyen milyonlarca kisi var ulkede
    Hepsi dua ediyor rte ye
    Dovizciler oy verdi 24 haziran da rte ye muhalif olup gozlerimle gordum
    Allah rte yr zeval vermesin diyor ne kdr faizci dovizci varrsa
    Öncelikle ben o hacı dayılardan değilim bu tiplerden olmayı allah yazdıysa bozsun her neyse, o senin hacı dayı tiplerin çoğu Dolarcı be gardaş hemde YASTIK altı heeç ! merak etme , gerzek durumuna düşen ne yazık okumuş , kültürde, eğitimde o hacı dayılara fark atan ama gel görki ileriyi göremeyen, iyi niyetli takımı, bunlar yıllardır tasarruflarını Tl de tutarak kazığın en büyüğünü yediler.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Millette bonzai kafası var, kaza anı yaşanıyor şuan ama onlar kendini lunaparkta zannediyor.
    Alaçatı bir gelip görseniz, hala eller havaya donlar kafaya yapılıyor beach clublarda.
    Bir loca 3000 tl, bir şişe içki 1000 tl gel gör ki mekanlar ağzına kadar dolu.
    Istokozlu pizza ve hamburger 500 tl ama millet en çok onları tüketiyormuş.
    Beter olmadan yeter demiyecek bu millet. Yunanistanta böyleydi bol eğlenceliydi.
    10 yıl oldu krizden çıkamadılar hala, ebesini tersten gördü bir çoğu halada görmekteler.
    Sizde emekli maaşınıza çok güvenmeyin yakındır bizde de keserler o maaşları.
    Keza Venezuela, Arjantin ve Yunanistanda emeklilerin maaşları yarıya indi sürünüyorlar.
    Gerçi siz işinizi biliyorsunuz, yeterli döviz rezerviniz varsa ömrünüzü geçirme şansınız var tabi.
    Sozum yanlis anlasilmasin aklima kerhanede karsilasan cift fikrasini getirdi anektodunuz

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Türkiyede hırsızlık, uğursuzluk, yalancılık ,tacizcilik, din istismarı, mafyacılık vs her şey makbuldür tek makbul olmayan gerçekleri söyleyen geçmişte olanları görmüş, geçirmiş ,neyin sonunun nereye varacağını bilen TECRÜBE sahibi insanlar dışlanır. Ben kendi adıma konuşurum, uyardık dinlemediler o nedenle bu saatten sonra beter olduğunda kimseye acımak ,yardım etmek gibi bir mecburiyetimiz kalmadı. Dolarda yükseliş kaçınılmaz hele KANAL İSTANBUL denildikten sonra geri dönüşün mümkünatı yok.
    haklısınız LİYAKATİN OLMADIĞI YERDE ADALET OLMAZ. çok hatalar yapıldı.yapılmaya da devam ediyor.bunları söyleyeceğiz ama asla milyonlarca geleceği karanlık olmaması gereken çocuklarımız için mücadele edeceğiz.başka bir ülkemiz yok.
    KOZAL topiğindede yazdım eyy kayyum neyi bekliyorsunuz...yer altında dünyanın en kıymetli madeni var ama siz seyrediyorsunuz..İPEK topiğinde yazdım ülkemize 200 metre mesafe SURİYE,IRAK petrol sahaları biz izliyoruz...AKDENİZ petrol ve Doğal gazı için en büyük mücadele veriliyor ya ALLAH aşkına vurun sondajı neyi bekliyoruz...devlet büyükleri üretemeyen ülke batar biliyorsunuz ee verin emri 10 larca altın madeni açılsın çok mu zor....
    EKONOMİK savaştan ÜRETEREK çıkarsınız......
    dilerim en kısa sürede akıllar başlara gelir.......

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Öncelikle ben o hacı dayılardan değilim bu tiplerden olmayı allah yazdıysa bozsun her neyse, o senin hacı dayı tiplerin çoğu Dolarcı be gardaş hemde YASTIK altı heeç ! merak etme , gerzek durumuna düşen ne yazık okumuş , kültürde, eğitimde o hacı dayılara fark atan ama gel görki ileriyi göremeyen, iyi niyetli takımı, bunlar yıllardır tasarruflarını Tl de tutarak kazığın en büyüğünü yediler.
    Tr de borsa doviz yatırım yapan trade eden %2-3 bile değildir.
    40 yas uzeri cok buyuk kisim faiz de tutuyor parasini.
    Rte nin ruh haline bakarsak 30 40 lara cikar bu faiz adamlar bosuna sevmiyor rte yi
    Odea fln 20 veriyormus aylik 1 milyonum olsa ne dovizle ne borsala isim olmaz aylik 13000 yapar cok iyi para
    Haber yok grafik yok trump rte yok fed yok
    Insanlar gece gunduz mesai yapip 2000 3000 maasa kit kanaat geciniyorlar.
    Faiz artik hep yukselis trendinde 5 yil boyunca bir bakmisiz 100 uzeri olmus
    Dolarcilarin rte askila kiyaslanmaz tabiki .
    Dolarcilarin en buyuk kozu en sevdikleri insan tarihte rte dir

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Mevcut iktidarın icraatlarını beğenmiyoruz. Özellikler ekonomi kanadında işler iyice çığrından çıktığı için eleştiriyoruz. Bu gerçeklere rağmen adilikte eşi olmayan abd yönetiminin ülkemize yönelik ekonomik sosyal psikolojik siyasal veya darbe ve iç savaş gibi girişimlerinde ülkemizin milletimizin devletimizin arkasında olacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın!!!

Türkiye'de milyoner sayısı bir yılda 7 bin 9 kişi artarak 146 bine yükseldi. Hesabında 1 milyon lira veya üzeri parası olan mudi sayısı, mart sonu itibariyle 2017'ye göre 7 bin 9 kişi artarak 145.989'a yükseldi.Yurtiçinde yerleşik milyoner başına düşen ortalama mevduat da 6 milyon 544 bin lira olarak hesaplandı. Yurtiçinde yerleşik milyonerlerin sayısı geçen yıl 126 bin 969, bu mudilerin bankalardaki toplam mevduatı da 835 milyar 621 milyon lira düzeyindeydi
    Yurtdışında yerleşik mudilerin bankadaki mevduatlarının 7 milyar 485 milyon lirası yerel para, 78 milyar 157 milyon lirası yabancı para ve 227 milyon lirası da kıymetli maden depo hesaplarından oluştu.

07/05/2018 bddk verileri......
    bir yerlerde bir terslik var....
    gerçekten vatanını sevenler 100-200 ne varsa bozdururken büyüklerin hunharca alıp sepete koyması izaha muhtaç.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Tr de borsa doviz yatırım yapan trade eden %2-3 bile değildir.
    40 yas uzeri cok buyuk kisim faiz de tutuyor parasini.
    Rte nin ruh haline bakarsak 30 40 lara cikar bu faiz adamlar bosuna sevmiyor rte yi
    Odea fln 20 veriyormus aylik 1 milyonum olsa ne dovizle ne borsala isim olmaz aylik 13000 yapar cok iyi para
    Haber yok grafik yok trump rte yok fed yok
    Insanlar gece gunduz mesai yapip 2000 3000 maasa kit kanaat geciniyorlar.
    Faiz artik hep yukselis trendinde 5 yil boyunca bir bakmisiz 100 uzeri olmus
    Dolarcilarin rte askila kiyaslanmaz tabiki .
    Dolarcilarin en buyuk kozu en sevdikleri insan tarihte rte dir
    Bu sizinki eski zaman düşüncesi , geçmişte öyle olurdu bir gecede devalüasyon olur Dolarda olan voleyi vurur en tepeden satıp çıkarsa birde üstüne yılarca sürecek yüksek faiz kremasını koyar servetini katlarda katlardı. Ha Doları kaçırmış Tl ci takımıda Tl de kalarak yüksek faiz ile 2-3 yıl sonra Dolar bazlı kara geçerlerdi. Fakat gel görki bu iş artık öyle olmuyor, dalgalı kur nedeniyle devalüasyon bir gecede olup bitmiyor ve Tl faizinde kalan hep zararlı çıkıyor. Kaldıki öyle sizin dediğiniz gibi %40 falan faiz verilecekte Tl ciler dolarcıları yakalayacak yakın gelecekte pekte mümkün görünmüyor. Bence kaçan kaçtı ,artık kolayına Tl cilerin 0n yıllar Dolar bazlı eski seviyelere gelmesi çok kolay görünmüyor. Sizin bu düşüncenizde olan milyonlarını hala Tl de tutan arkadaşlarım bile işin gerçeğini artık kabullendiler ve benle daşşak! geçen bu insanların bu aralar benim onlarla dassak gecmeme söylecek tek kelimeleri kalmadı.

Sayfa 460/1023 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •