Sayfa 459/1023 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Rte dolarcilari costurdu yine kizmayin artik
    Dövizciyi faizciyi zengin etti daha ne yapsın
    Ptesi cosar yine dolar bu aciklama ile
    Faizciyi derken TL tutup parasını katladığını sanan saftrik mevduatçılardan mı bahsediyorsunuz anlamadım ?

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Faizciyi derken TL tutup parasını katladığını sanan saftrik mevduatçılardan mı bahsediyorsunuz anlamadım ?
    Gecelik 18 veren var cok iyi para stres yok kim ne dicek yok
    Aylik da degil gecelik
    1 milyon tl gecede 420 tl net getirir 10 numara para rahat tas atip yorulmadan teknik grafik zirvasi da yok

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam3 Yazıyı Oku
    [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
    Vallahi hocam bende...
    Affınıza sığınarak söylüyorum bizim burada ki ihtiyarlar gerçekten de ne nereye gidecek biliyor yalnız.[emoji16]

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Türkiyede hırsızlık, uğursuzluk, yalancılık ,tacizcilik, din istismarı, mafyacılık vs her şey makbuldür tek makbul olmayan gerçekleri söyleyen geçmişte olanları görmüş, geçirmiş ,neyin sonunun nereye varacağını bilen TECRÜBE sahibi insanlar dışlanır. Ben kendi adıma konuşurum, uyardık dinlemediler o nedenle bu saatten sonra beter olduğunda kimseye acımak ,yardım etmek gibi bir mecburiyetimiz kalmadı. Dolarda yükseliş kaçınılmaz hele KANAL İSTANBUL denildikten sonra geri dönüşün mümkünatı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu ülke sözde %99 u müslüman değil mi ? Yeri geldiğinde mangalda kül bırakmayız bu konuda ARAPTAN en bi daha müslümanızdır da lakin arap gibi müsriflikten asla geride kalmayız . Üstelik inandığın dinin sana ``komşun aç yatarken sen tok yatamazsın` der ama ne hikmetse açların çoğu müslüman ülkelerdedir, 500 TL ye pizza yenilirken ülkede açlık sınırında yaşayan insan bolluğu vardır. Neyse Doların çıkışından bana ne, ben Dolarcıyım, ne rant hırsızlığı yaptım ne yandaşlık, alın terim paramı Dolar yaptım koydum güvenli bir yere , ama sadece kendimi korumak için yaptım ,sadece AÇ kalmamak için yaptım ,çünkü ben müslüman Türkiyede bir gün benim alın terimle kazandığım paraların badem edilip birileri 500 Tl ye pizza yenirken benim aç kalabileceğimi çok iyi biliyorum.
    Her zaman ki gibi süpersin dostum.

5. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalından Newsweeke tepki.
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: 24 Haziran seçimleri geçtiğine göre Newsweek şimdi de Türkiye'de yeni bir darbe girişimi çağrısı mı yapıyor?

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...tepki-2557255/

6. Faizlerin hizla 40 üzrine cikmasi lazim tr de gercek enflasyon o seviyelerin uzerinde cunku

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Gecelik 18 veren var cok iyi para stres yok kim ne dicek yok
    Aylik da degil gecelik
    1 milyon tl gecede 420 tl net getirir 10 numara para rahat tas atip yorulmadan teknik grafik zirvasi da yok
    Gardaş ! sen ya hesap yapmayı bilmiyon ! yada Tl de kaldın mecbur böyle diyon !. Ben sana sene başına göre diyeyim, aslında 4 ay önce Dolar alan daha karlı, 3.78 hadi 3.80 de idi şu anda kaç ? 5.08 , oransal olarak bi hesap yap senin %18 gecelik ,kaldıki bu oran bir kaç aydır var daha önce çok daha düşüktü , kaç zaman sonra , bırak bankada %4.5 Dolar faizi alan Dolarcının getirisini benim gibi yastık altıcının Dolar getirisini karşılar bi hesap etsen diyorum. Tl de kalanın parası mundar olmuştur Tl ci parasının Dolar bazında en iyi ihtimalle yarısınıı kaybetmiş enflasyon karşısında da Tl bazında kayba uğramıştır, sen kalkmış hala RTE Tl faizcilerini ihya etti diyorsun. İlginç...

8. Mevcut iktidarın icraatlarını beğenmiyoruz. Özellikler ekonomi kanadında işler iyice çığrından çıktığı için eleştiriyoruz. Bu gerçeklere rağmen adilikte eşi olmayan abd yönetiminin ülkemize yönelik ekonomik sosyal psikolojik siyasal veya darbe ve iç savaş gibi girişimlerinde ülkemizin milletimizin devletimizin arkasında olacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın!!!

Sayfa 459/1023 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •