Türkiyede hırsızlık, uğursuzluk, yalancılık ,tacizcilik, din istismarı, mafyacılık vs her şey makbuldür tek makbul olmayan gerçekleri söyleyen geçmişte olanları görmüş, geçirmiş ,neyin sonunun nereye varacağını bilen TECRÜBE sahibi insanlar dışlanır. Ben kendi adıma konuşurum, uyardık dinlemediler o nedenle bu saatten sonra beter olduğunda kimseye acımak ,yardım etmek gibi bir mecburiyetimiz kalmadı. Dolarda yükseliş kaçınılmaz hele KANAL İSTANBUL denildikten sonra geri dönüşün mümkünatı yok.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalından Newsweeke tepki.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: 24 Haziran seçimleri geçtiğine göre Newsweek şimdi de Türkiye'de yeni bir darbe girişimi çağrısı mı yapıyor?
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...tepki-2557255/
Faizlerin hizla 40 üzrine cikmasi lazim tr de gercek enflasyon o seviyelerin uzerinde cunku
Gardaş ! sen ya hesap yapmayı bilmiyon ! yada Tl de kaldın mecbur böyle diyon !. Ben sana sene başına göre diyeyim, aslında 4 ay önce Dolar alan daha karlı, 3.78 hadi 3.80 de idi şu anda kaç ? 5.08 , oransal olarak bi hesap yap senin %18 gecelik ,kaldıki bu oran bir kaç aydır var daha önce çok daha düşüktü , kaç zaman sonra , bırak bankada %4.5 Dolar faizi alan Dolarcının getirisini benim gibi yastık altıcının Dolar getirisini karşılar bi hesap etsen diyorum. Tl de kalanın parası mundar olmuştur Tl ci parasının Dolar bazında en iyi ihtimalle yarısınıı kaybetmiş enflasyon karşısında da Tl bazında kayba uğramıştır, sen kalkmış hala RTE Tl faizcilerini ihya etti diyorsun. İlginç...
Mevcut iktidarın icraatlarını beğenmiyoruz. Özellikler ekonomi kanadında işler iyice çığrından çıktığı için eleştiriyoruz. Bu gerçeklere rağmen adilikte eşi olmayan abd yönetiminin ülkemize yönelik ekonomik sosyal psikolojik siyasal veya darbe ve iç savaş gibi girişimlerinde ülkemizin milletimizin devletimizin arkasında olacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın!!!
Yer İmleri