Sayfa 458/1023 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Erdoğandan ABD ye misilleme talimatı.

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan, Ankara'da, partisinin kadın kolları kongresinde konuşuyor. ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırımlarına değinen Erdoğan, "Biz bugüne kadar sabrettik. Ben de buradan arkadaşlarıma talimat veriyorum ABD'nin İçişleri ve Adalet bakanlarının Türkiye'deki mal varlıklarına el konulacak. Arapların güzel bir sözü vardır men dakka dukka (eden bulur)" dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...gresi-2557185/

Helal sana başkan.
    Bu haberin üzerine bende şu analizi paylaşayım ama dip notumu ekliyeyim 5.20 hiç bir şey değil orayı görüp orada kalsa BANA NE DOLARIN artmasından diyen denyolar bayram etsin hala yemeye SAMAN bulabiliyoruz diye. EL 500 Tl ye pizza yer bana ne Doların artışından diyen baldırı çıplaklarda saman ki yakında onu bile bulamayacaklar. Beter olmadan yeter olmaz.

Uzman Görüşü: Dolar/TL Kısa Vadeli Görünümde 5,20 Bariyerine Ulaşmak İsteyebilir
    http://www.paraanaliz.com/

Aha haaa😊Maharaj hocam😆😆Kalbinize göre olsun her şey.Ytd

Yav burayı okurken korkuyorum inanın.Az bi psikolojim kaldı onuda kaybetmiyim burda😆Kolay gelsin.YTD

4.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Aha haaa��Maharaj hocam����Kalbinize göre olsun her şey.Ytd
    Amin sevgili dostum, Allah daha güzellerini size nasip etsin.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İzmir Çeşmedeki bir mekanda yengeç eti ıstakoz, Mozzarella peyniri ve enginardan yapılan yüksek fiyatlı pizzaya rağbet fazla

Geçtiğimiz yaz 250 liralık hamburger ile adından söz ettiren İzmir Çeşme'deki Zio Beach, bu yaz ise 500 liralık pizza ile sezona damgasını vurdu.
    Fiyatı çok pahalı denilmesine rağmen 500 liralık pizzadan 20 günde 150 adet satıldığı ortaya çıktı. Mekana giden tatilciler 150 pizza için toplam 75 bin lira ödemiş oldu. Mekanda canlı olarak barındırılan ıstakozlardan yapılan pizza için 1 kilogramlık ıstakoz kullanılıyor.
    Ayrıca yengeç eti, Mozzarella peyniri ve enginar kullanılan 500 liralık pizza, 200 bin liralık fırında 400 deeecede pişiriliyor.
    Zio Beach sahibi ve mutfak koordinatörü Fatih Alkan, pizzanın pahalı olmadığını, içinde kullanılan malzemelere bakıldığı zaman çok kaliteli bir yemek olduğunu söylüyor.

https://www.yeniasir.com.tr/yasam/20...-150-kisi-yedi
    Alaçatı adı çıkmış...
    Yengeç yiyeceksiniz Mersin Silifke... Dalyan da porsiyonu 10 lira bira kendin alıp gidiyorsun..
    Bizde bu ozentilik olduktan sonra değeri 5 para etmeyen bir sürü şeye çok para bağlanır...
    Bu arada Dalyan meşhurdur..hafta sonu kafa dinlemeye günü birlik İstanbul dan gelenler var...
    Adam ta İstanbul dan arabası ile geliyor ve Alaçatı dan daha ucuza geliyor bu olay...
    Zevk meselesi

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Yav burayı okurken korkuyorum inanın.Az bi psikolojim kaldı onuda kaybetmiyim burda[emoji38]Kolay gelsin.YTD
    [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
    Vallahi hocam bende...
    Affınıza sığınarak söylüyorum bizim burada ki ihtiyarlar gerçekten de ne nereye gidecek biliyor yalnız.[emoji16]

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Reis e sirtinizi dayayın reis var dolarcilara gam yok
    Rte dolarcilari costurdu yine kizmayin artik
    Dövizciyi faizciyi zengin etti daha ne yapsın
    Ptesi cosar yine dolar bu aciklama ile

Bu ülke sözde %99 u müslüman değil mi ? Yeri geldiğinde mangalda kül bırakmayız bu konuda ARAPTAN en bi daha müslümanızdır da lakin arap gibi müsriflikten asla geride kalmayız . Üstelik inandığın dinin sana ``komşun aç yatarken sen tok yatamazsın` der ama ne hikmetse açların çoğu müslüman ülkelerdedir, 500 TL ye pizza yenilirken ülkede açlık sınırında yaşayan insan bolluğu vardır. Neyse Doların çıkışından bana ne, ben Dolarcıyım, ne rant hırsızlığı yaptım ne yandaşlık, alın terim paramı Dolar yaptım koydum güvenli bir yere , ama sadece kendimi korumak için yaptım ,sadece AÇ kalmamak için yaptım ,çünkü ben müslüman Türkiyede bir gün benim alın terimle kazandığım paralar badem edilip birileri 500 Tl ye pizza yerken benim aç kalabileceğimi çok iyi biliyorum.
    Son düzenleme : umutabi; 04-08-2018 saat: 13:25.

Sayfa 458/1023 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •