
Originally Posted by
keko
2019 yılında yurtdışına açılma fırsatlarını değerlendirilmesi düşünülmektedir. Smartiks’in Dubai ve ABD ofislerinin kullanımına ek olarak İngiltere ya da Hollanda’da bir şirket satın alması gündeme gelebilir.
Kafein’in %51 iştiraki Intranet A.Ş. önemli potansiyel barındırmaktadır: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın (ÇSGB) yeni düzenlemesi ile bu alanda önemli bir yazılım pazarı oluşacaktır. ÇSGB, kendisine veri aktarımı yapmaya yetkili entegratör firmaların yazılımları ile bilgi alışverişi yapacaktır. Intranet, HSE Plus adlı ürünü ile bu entegratör firmalardan biridir. Şirket tarafından Halkbank’a ilk satış yapılmıştır. Herhangi bir şirkette çalışan sayısı 50 kişinin üstüne çıktığında bunun raporlanması gerektiğinden bu uygulamaya ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sisteme girebilecek yaklaşık 20 milyon çalışan vardır ve şirketin hedefi pazarın %10’udur. Buradan elde edilebilecek yıllık kar 6 milyon TL seviyesindedir.
Geçen gün bu bilgiyi paylaşmış idik...bu uygulama 01,07,2018 tarihinde başlamıştır dostlar...
2.Veri setlerinde yer alan bilgileri gönderme yükümlülüğümüz ne zaman başlamaktadır?
İş sağlığı ve güvenliği hizmet almakla yükümlü işyerleri için veri gönderimi yükümlülüğü 01.07.2018 tarihinde başlamaktadır. Yayınlanacak veri setleri doğrultusunda ilgili verilerin İSG yazılımları aracılığıyla gönderimi de başlatılacaktır.
https://ibys.csgb.gov.tr/pages.aspx?id=9
ayrıca çalışma ve iş güvenliği bakanlığının sayfasında bu işe talip şirketler ve yazılımları da vardır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri