Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
Hosgeldin sn. Ayan.

Bu isin asli nedir?
Sayın 666 , işin aslı muamma . Kadın tek başına sefere çıkmış. Kimdir nedir ne ile suçlandı. Acaip ajan işleri. 6 adet parfümü varmış dendi. Bir telefon görüşmesi olmuş sarı turpla bizimki arasında. Kadın mahkemeye çıkarılıp avukatın tutuksuz yargılanması isteği aşamasında israil mahkemesi salıverdi. Sarı turp papaz karşılığı algılamış. Jestte Jest gibi. O akşam bir şey dikkatimi çekti. Dış işleri bakanı eski Cia direktörü olan Pompei '' Artık papazımız evine dönecek '' demişti. Bende tamam artık anlaşmışlar diye umutlanmıştım. Sonra işler sarpa sardı. Muhakkak derinliğinde ne oldu kestirmek zor. İşin esası S- 400 ler . Bu alındığında hiçbir Nato/Abd uçağı Türk semasında uçamaz. Bu Asla kabul edemeyecekleri bir şeydi. Bunların papaz aşkı evanjelist kitleye gaz vermek.
Olacakları kestirmek gerçekten çok zor ve öngörülemez. Kontrol dışına kaydı herşey. Kabullenemedikleri kontrol edemedikleri bir Türkiye. Pakistana 4 adet harp gemisi satacaktık şiparişi verilmişti. ABD engelledi. Vazgeçtiler. Hakikaten bodoslama geliyorlar. Şayet ilk hedefleri İran olsa idi. O zamana kadar bizi idare ederlerdi. Çok farklı dinamikler var. ABD içinde farklı pis bir bir klik bu.
Bu arada bugün Sahol 'leri tekrar maliyetine (yüzde 4 lük yükseliş yaptı bugün ) satarak dip seviyeler gördüğüm Halk ve Vakıfa paylaştırdım. Şöyle düşündüm. Sözlü tehdit ve tahrik son aşamasına geldi. Bu fiat makul üstü bir cezayı kabullenen ve 9 günlük riski de göz önüne alan dehşet bir fiatlamadır. Bilançonun değil korkunun son derecesinin fiatlamasıdır. Vuku bulan acıtmayacaktır. Tıpkı aşıdan korkan bir çocuğun duyduğu korku gibi. Çok havladı bu sarı turp ısırması acıtmayacaktır ! Cümle selam.